tisdag 18 december 2012

Centerpartiet har letat och letat och letat.......


.......i 40 år efter en partiprofil, en ideologi, nåt att stå för, typ. Säger Per Ankersjö, ordförande i idéprogramsgruppen(!).Och så kommer han i detta  SD-år, 2012, fram till att C vill att Sverige ska ha fri invandring!?!Och  för detta står han "sju dagar i veckan", eftersom C ska vara "ett liberalt decentralistiskt parti". 

Motivet är att vi måste ha miljontals fler invandrare att försörja i utanförskapet för att "rädda välfärden". 

Och detta har tagit C fyrtio år.

Llllllycka till!


SVT/ABC

5 kommentarer:

  1. Skulle Sverige få ytterligare 40 miljoner invånare, som de tydligen önskar, så skulle befolkningen med stor sannolikhet bestå till mer än 50 procent av MENA-människor.

    Jag behöver väl inte precisera vad som hade hänt i så fall ...

    SvaraRadera
  2. Annie Lööf kommer att avgå innan valet 2014 då vi kan emotse ett bondeuppror bland de gamla centerpartisterna, sanna mina ord.

    /HellBoy

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hade hoppats att dina profetior skulle slå in...Men tyvärr är det så,att de gamla Centerpartisterna liksom jag har sjungit,eller sjunger på sista versen !!
      Den gamla kadern har redan sedan 15-20 år tillbaka krymt samman till dagens lilla hop !!

      Radera
  3. Större delen av 7-klövern med Centern och Miljöpartiet i ledningen,verkar leva och verka i en parallell värld. Denna värld har inte mycket gemensamt med den värld jag lever i. Jag förundras allt mer. Finns de där människorna på riktigt? Inte kan de väl vara så verklighetsfrämmande och rent ut sagt idiotiska som de gör sej? Men, det verkar faktiskt så. Det är skrämmande! De måste ju inse att de leder Sverige som nation mot upplösning och förfall. Varför, vad ligger bakom. Inte är det väl så enkelt som att hålla ner löner och att säkra oljetillförsel? Undra kan man, utan att hitta säkra svar på vansinnigheterna. Försöka stoppa idiotierna måste man ju försöka. Just nu är ju SD räddningsplankan, som alltfler lyckligtvis börjar inse. Måtte de (SD) inte svika och måtte de förmå genomföra sin politik så vi kan bromsa fallet.

    Skogis.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Med den insyn jag personligen haft inom politiken,finns det fler oförnuftiga utopister,alt.karriärister,än verklighetsnära personer.Detta gäller överlag alla inom 7-klöverns skara.
      Därför ser väl Sverige också ut,som det gör idag !!

      Radera