fredag 2 november 2012

Ölandstokan Elisabeth Olsson Frankenstormar i svenska vattenglaset.


Syriska flyktingar har fått skydd i Sverige från det bestialiska massdödandet där, de hyses in tillsammans, tas om hand på bästa sätt, får kläder pengar, mat för dagen och Ölands största skola.
Det finns inget kök på skolan, men barnen äter hemma hos föräldrarna i området.

Vilket fick landstingets okrönta fackeltågsdrottning, sjuksköterskan Elisabeth Olsson att gå i veritabel limbo. När hon "upptäckte" att barnen inte "fick" någon mat i skolan anmälde hon "ärendet" till skolinspektionen. 
Att de får mat hemma hos mamman och pappan (LYX!!) är i hennes ögon inget skäl till att vi inte också ska bekosta en lunch till.

 Borgholms utbildningschef har alla mina sympatier, i en komplicerad situation håller han huvudet kallt trots att han är omringad av yberhysteriska paragrafryttare och korrekthetsmästare.
– Jag konstaterar bara att de här människorna kommer från ett främmande land i en utsatt situation och att de ändå av staten får ett bidrag för att kunna laga mat med sin familj, säger Lars Bylund.

DN DN

2 kommentarer:

  1. Främst i Sverige, men även i övriga västvärlden har dumheten inga gränser. Vi ska tvinga ner godheten i halsen på varenda invandrare vare sej de vill det eller inte. Hur absurt eller fullständigt verklighetsfrämmande det än är. Bränn ett fårskinn, det kanske hjälper. Skogis.

    SvaraRadera
  2. Godhetsbyråkraterna, hur ska man begripa sig på dem? Godheten är så begränsad, den stannar vid invandrare. Rätt obehagliga människor.

    SvaraRadera