fredag 9 november 2012

Niklas Orrenius har vaknat.


Niklas"Einstein" Orrenius:

-"Sverigedemokraterna ökar. Grundförklaringen är enkel: många svenskar vill se en mindre invandring - men bara ett parti driver den frågan".


 Redan???


Nu ska det bli mig ett stort nöje och se när poletten trillar ner hos sjuenigheten.Och hur de ska åbäka sig för att nå de väljare de spottat på. 

I motvind.


  

2 kommentarer:

  1. Spottat i motvind har de gjort. Mycket har slagit tillbaks mot dem själva. Vilket visar sej nu, långt om länge. Men en hel del har nått fram, dock. Jag har känt mej bespottad, kränkt, minimerad, idiotförklarad och kraftigt censurerad. Epitet, vars innebörd numera är kraftigt modifierade, har lagts på mej som jag inte alls känner mej besläktad med och som jag med emfas vänder mej emot. Som exempelvis rasist och främlingsfientlig. Måtte sjuklöverns, med medlöpares, fall bli både långt och smärtsamt för dem själva. Nå, hoppas kan man väl. Fast reträttplatserna är väl redan ordnade. Vad gäller det sistnämda lyser väl min bottenlösa cynism igenom, som vanligt. Men jag får förfärande ofta rätt.
    Skogis.

    SvaraRadera
  2. Lasse Nurmela2012-11-09 20:02

    Jag kan inte tänka mig att Stellan Bojerud skrivit något främlingsfientligt på någon nazistisk sajt. Jag har känt Stellan i trettio år och har aldrig hört honom yttra något som ens kan misstänkas vara rasistiskt. Tvärtom har han ofta häcklat både inhemska och europeiska nazister men även socialister och kommunister.
    Det är kanske det senare som Orrenius retar sig på.

    SvaraRadera