fredag 9 november 2012

Missing people finner. Tack och lov.


Missing people - en fantastisk svensk framgångsrik frivilligorganisation som ständigt lyckas med uppdraget att hitta försvunna levande eller döda.
De måste göra något helt rätt.
Tack och lov var lilla Anna, 9 år vid liv när Missing people hittade henne i natt.
Men i 20 ohyggliga timmar var Anna borta, en kvinna från Missing People beskriver gärningsmannen som mörk, av utländsk härkomst. Kan också indikera adoptivbarn. Klockan tre i natt fann man mannen, 24 år, som ledde flickan klädd i allt allt för stora kläder, och sa att det var en pojke. Mannen, som tros känna flickan sedan tidigare, är nu anhållen för människorov.

Mitt förslag; Missing People startat omedelbart en systerorganisation, Finding Crooks.Och en som heter och en som heter "Jailing Criminals".

6 kommentarer:

  1. Nu har även namnet på bastarden publicerats:
    Theo Göthberg heter han,24 år och lär vara adopterad från Thailand.Förövaren bor i samma område i Örgryte,som den försvunna flickan är bosatt i !
    Nu skall man aldrig döma en person efter utseende,men själv fick jag intrycket av hans bild,att det rör sig om en person med förståndshandikapp...

    SvaraRadera
  2. En lååång lättnadens suck att det gick såpass lyckligt. Vi vet ju iofs. inte den fulla omfattningen än. Men flickan lever ju och verkar vara fysiskt oskadd. Förhoppningsvis blev hon inte utsatt för något allvarligt. Illa nog att bli bortförd från sin familj. Nog trodde åtminstone jag att det kunde slutat bra mycket värre.
    Skogis.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja Skogis i detta "vårt" nya multikulti-land,som 7-klövern skapat,är ditt befarande naturligt. Numera måste man tyvärr alltid befara det värsta !!

      Radera
  3. Glömde - All heder åt organisationen Missing People. Verkar vara befolkade av människor, gjorda av det rätta virket.
    Skogis.

    SvaraRadera
  4. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera
  5. Sluta häng ut oskyldiga människor. Ovanstående personer på adressen har inget med detta att göra.

    SvaraRadera