tisdag 6 november 2012

Medan dom tjyvaktga politikerna pungslår oss på allt vi jobbar ihop, reser svenska folket till Egypten och snorklar.


SVT:s granskning av hur girigt, beräknande och egenmäktigt svenska politiker skor sig på svenska folkets skattemedel får mig att tänka på fallna diktatorer, och deras hejdlösa gömmor av guld, pengar och diamanter nerstoppade i madrasser, saltkar, under skosulorna och i utländska banker.

Vad är Lars-Erik Salminen, Stella Fares, Annika Billström, Kristina Axén-Olin och Bo-Anders Thornberg annat än små Imelda Marcosar.

Hur många par exklusuve leopardskor har han i garderoben, Salminen?
Och hur många skira höfthållare shoppar Annika Billström på sig i månaden?

Svenska folket bläddrar förstrött vidare i resekatalogerna från Sharm El-Sheik och Hurgada.


SVT SVT

2 kommentarer:

  1. Har en "ögonvittnesskildring", berättad i andra hand. Från en semester i just Egypten. Man - kvinna - fjortonårig dotter. Plus en egyptisk man inblandad, oklart om han var hotellanställd eller bara fanns i deras närhet i något sammanhang. Han ville ha deras dotter, han till och med krävde att få henne. Var oerhört påflugen. Några dagar in på deras semester blev mannen i familjen magsjuk och kvinnan begav sej utanför hotellet i ett ärende. Den egyptiskte mannen ifråga såg henne och konfronterade henne. Han hotade att döda alla i familjen om han inte fick deras dotter. Ridå för den semestern. Skulle inte tro att de reste till Egypten fler gånger. Idioter finns visserligen överallt, men om man tar med var som hände och väl fortfarande händer på t.ex. Tahrirtorget i fråga om sexuella trakasserier, så är nog koncentrationen av idioter klart högre på vissa ställen på vår jord.

    Skogis.

    SvaraRadera
  2. Hu. Somliga lär bara av sina misstag.
    Det verkar gå åt helvete snett med sexualiteten när man ständigt omger sig med bara män och svarta tält.

    SvaraRadera