tisdag 27 november 2012

Det är en sak jag, som en av Reinfeldts lakejer, undrar.


Svenskar värvas av sina "älskade bröder" till att packa sina väskor och komma till Syrien och döda landets oskyldiga mänsklighet.

Säpo:
-När en person återvänder från planerande och deltagande i terrordåd är det väldigt angeläget för oss att kunna göra en bedömning av vad de har för avsikter och förmåga när de kommer hem.
-De har tyvärr utpekat mål i Sverige som legitima.

Min fråga: Är de sjukskrivna under tiden?Eller är de och deras resor på nåt annat sätt försörjda av oss blåögda idioter?

6 kommentarer:

  1. Alla som åker på krigsresa skall omedelbart fråntas sina eventuella uppehållstillstånd och sina eventuella medborgarskap. ALLA även eventuellt "äkta" svenskar. Gränsen skall sedan stängas för dessa, de skall inte ens ha chansen att ta sig tillbaka in illegalt. Anledning? De har med all önskvärd tydlighet visat var de har sina sympatier och att de inte gäller för vårt fosterland Sverige. Vi behöver inga fler galna krigsförbrytare i detta land.

    SvaraRadera
  2. Men,bäste Raymond, inte de vid pass 8-9000 svenskarna som drogo österut efter 30/11 1939 för att efter förmåga hjälpa Finland väl?
    Eller gillar du inte deras insats?
    Lite känslig där.
    Ett av mina barns gudfar var nämligen en av dem...

    Skepparn

    SvaraRadera
  3. Förstår överhuvudtaget inte varför de ska ha pass? De har kommit hit för att de "behövde skydd", när man kan åka utomlands behöver man uppenbarligen inte skydd längre och kan då återvända dit man kom ifrån. Utan försörjningsstöd förstås.

    SvaraRadera
  4. Instämmer. Dock kan man ju hoppas att de av olika skäl stannar kvar i länderna de flytt ifrån.

    SvaraRadera
  5. För ett halvår sedan kom en muslim till en grupp (säger inte vad) och när han blev varm i kläderna började missionerandet. Gissa om betänksamhet uppstod då det för någon månad sedan stod om gruppen Hizb-någonting i tidningarna och argumenten kändes igen. Enligt SÄPO så håller de bara koll på gruppen som helhet, inte individerna. Killen är ju ung och kan mogna, men hade han varit nynazist hade han portats tidigt.

    /Läsare

    SvaraRadera
  6. Jag är inte överdrivet misstänksam, men jag tror Säpo behöver flera ögon i nacken också, om vi ska kunna känna oss trygga här i mångkulturien.

    SvaraRadera