lördag 27 oktober 2012

Svenska politikers spottkopp, pensionärerna.


Det ser mörkt ut för landets pensionärer. Oktoberprognosen visar att inkomstpensionerna kommer att sänkas med 0,8 procent i stället för de 0,3 procent som det talades om i somras.
Nån som minns Göran Hägglunds snack om en höjning till pensionärerna för bara nån månad sen?

Det finns en grupp människor i Sverige som politikerna tror att man kan lura rumpan av och joxa med helt riskfritt.
Jag hoppas att de växer sig förbittrade, grymma och ursinnigt starka till 2014.
Det är dags nu.

SR

5 kommentarer:

  1. Tror det börjar dra ihop sig till den "perfekta stormen",allt fler faktorer samverkar till att folk inte kan blunda längre.Pensionärernas roll som budgetregulator är skamlig ,politikerna fördelar enligt principen "mest åt dom gapigaste jävlarna" . Längtar till 2014 ,,,då jä,,

    Norrlandsfan,,

    SvaraRadera
  2. Jag har den stora glädjen, att resa runt bland pensionärsföreningar och underhålla. Senaste året märker jag en förändring, till det bättre. Alla möten handlar om oron för samhället, tryggheten som försvinner, rånrisk, inte öppna dörren, aldrig svara "ja" i telefonen o.s.v.
    Även pensionen som minskar tas ofta upp på möten. Många mumlar att de ska rösta på SD och som dom säger: -Jag är inte rasist.
    Roade mig igår med att kolla min kommande pension, är nu 60. Har arbetat som lärare i nästan 30 år, extraknäck som musiker alla år, skattat till förbannelse men pension..... 16.000:-/månad.
    Som man säger "otack är vörldens lön"
    Näven knyts i fickan och det pyr under ytan. Cd snart klar ;-)

    SvaraRadera
  3. Jag går i pension om ca 1,5 år och jag kommer inte att få en pension som jag överlever på. Men svartarbeta kan jag och det kommer jag att göra för jag tänker inte ge staten mer av mina pengar.

    SvaraRadera
  4. Det behövs pengar till anhöriginvandring. Detta är den största och viktigaste statliga utgiften. Pensionärer får snällt se det holistiska i det.

    SvaraRadera
  5. Bra att du hjälper till att öppna ögonen på våra äldre, och all lycka med din nya CD, hoppas du kan spela och glädja mänskligheten stort i många år till! Så du kan kosta på dig en laxskiva, trots att staten snor dina hårt inarbetade slantar!

    Heja Raymond!

    SvaraRadera