torsdag 11 oktober 2012

Skydda Emelie Pilthammar från Nyheter 24:s gaskammare.


Emelie Pilthammar spelar irländsk folkmusik i en grupp som heter Pitch.D enna grupp inbjöds att spela på sverigedemokraternas medlemsmiddag i Sölvesborg förra året, och Jimmie Åkesson var med på scenen och spelade tennflöjt i en av låtarna.

Musikern Pilthammar har alltså brutit mot Nyheter 24:s lydnadsdisciplin, och måste straffas så som judarna straffades på 30-talet. Varför inte en stjärna i pannan?

LÄS Mats Dagerlind:
-"Nyheter 24 anser att Sverigedemokrater  ska behandlas som paria, och att var och en som inte tar aktivt avstånd från partiets företrädare, om det så bara handlar om att dela sminkloge, kaffeautomat eller kopiator, också ska stämplas som oberörbar.
Skyldigheten sträcker sig enligt Nyheter 24:s påbud även utanför det politiska livet och in i varje aspekt av det civila samhället. Sverigedemokraterna bör nekas hyra lokaler eller vara kunder i kommersiella verksamheter. Man bör inte hälsa på dem på gatan, utan byta trottoar och man bör definitivt inte frekventera samma nöjeslokaler som Sverigedemokrater. Gör man detta är man enligt  Nyheter24 en "SD-älskare" och förtjänar samma behandling som en Sverigedemokrat."

Den här nättidningen finns inne i den svenska politiska värmen.
Men jag får outplånliga frostskador av den.


.





2 kommentarer:

  1. Degerlind har både vasst intellekt och vass tunga.

    SvaraRadera
  2. I min samling med Per Gudmundson!

    SvaraRadera