lördag 6 oktober 2012

Rambergs antidemokratiska quick-fix i rättsförfallet.


I vårt land är rättssamhället ett practical joke,  brotten läggs ner innan de begås som Ulf Lundell säger, och nu senaste obegripliga skamfläcken Södertäljerättegången med dundertabben av en M-nämndeman.
Och så kommer advokatsamfundets generalsekreterare Anki Ramberg med ett komplett logikbefriat braskande statement ikväll.
Som om lösningen på det förlamande förfallet skulle gynnas av en odemokratisk uteslutning av Sveriges tredje eller fjärde största demokratiskt valda parti. Varför inte miljöpartiet? Eller KD??



 - Sverigedemokraterna ska inte få vara nämndemän, de skadar förtroendet för domstolarna.



5 kommentarer:

  1. Apropå jäv läs detta från bloggen "Swedenconfidential".

    http://www.swedenconfidential.info/2012/10/06/islamiseringen-av-svenska-domstolar/

    Vad skall man säga...

    SvaraRadera
  2. Alla PK-freaks försöker på alla sätt att misskreditera SD i alla sammanhang, nu var det ju så att den som var/eller misstänks vara jävig i Södertälje-rättegången var en Moderat nämndeman. Men SD:s nämndemän får skulden i nyhetsmedia, det är lättast så i PK-Sverige.
    Jag vet inte ens om det finns någon nämndeman från SD i detta brottsmål, kanske det är så, men den som var jävig var en moderat som jag förstått.

    Att advokats-samfundets ledare går ut i media med sitt uttalande visar att Sverige har lämnat demokratin bakom sig och börjar mer likna en bananrepublik!

    SvaraRadera
  3. En sådan person som denna Ramberg,borde uteslutas ut advokatsamfundet.Säljer man sig på ett så simpelt sätt,som hon tydligen gjort är hennes förtroende för alltid bortspelat !!
    Nu var detta påhopp å SD väl inscenerat av STATS-TV`n,och i och för sig en vardagsprodukt i socialismens indoktrinerings tjänst.

    SvaraRadera
  4. Vad har hänt med svenska jurister, först är Lambertz om än det ena, än det andra och nu Ramberg som försöker torpedera regeringsformen? Får de svamparna ifrån tullens beslag att dela på eller vad är det?

    SvaraRadera
  5. Det är uppenbart att det finns en flugsvamp som inandas i maktens korridorer, där vi normala inte rör oss.
    Visst var det statsTV, när de ropar kommer man. Annars....!
    Tusen tack för länken!
    Och - den ständiga misskrediteringen, den biter dem själva i rumpen.

    SvaraRadera