tisdag 9 oktober 2012

Hur många spån finns det på aftonbladet, och var hittar dom alla, Karin Pettersson till exempel? Vilken gran har dom hittat henne under?


Idag skriver mänskan, på tal om partiledardebatten i söndags, att statsministerns oro för att det i folkdjupet finns protester mot invandrare som kommer hit och lever på bidrag, att han har fel.
Tvärtom, skriver mänskan, så visar aftonbladet, såklart, att det är precis tvärtom.
"Svenska folket har aldrig varit så tolerant som nu", och för att leda sin tes i bevis, drar hon upp att nästan 200 000 människor skrev på aftonbladets, såklart, upprop om att Haddile ska få stanna.

Som om alla miljoner människor som inte skrev på inte räknas.
Som att svenska folket som nu ser tydligt att välfärden hotas av att invandrade Mena-invandrare kommer hit till evigt utanförskap och livslång försörjning, skulle glömma det för att aftonbladet, såklart, har ett ensidigt jämmerdrev mot migrationsverket.

- "Sverige har inte blivit ett av världens mest framgångsrika länder genom att vi varit rädda för världen".
 Rädda???
 Allvarligt, Pettersson, har du förmågan att skilja på att vara rädda för världen, och att förnuftsmässigt inse att Sverige för tillfället är mättat.
Vi han inte ta på oss fler munnar att mätta förrän alla som redan är här har fått mat, jobb, husrum och liv. Skiter du helhjärtat i barnfattigdom, analfabetism, den ökande kriminaliteten och de pyrande etniska konflikterna.
Om inte aftonbladet, såklart, var totalitär skulle jag ha frågat henne.
Men i hennes/deras värld, så skulle aftonbladet självklart ha rätt även om SD hade 99, 9 procents väljarstöd.




.

8 kommentarer:

  1. Men vi får i dag tacka Aftonlögnen,och de andra PK-organen,för den högsta SD-siffran någonsin vid en opinionsundersökning.
    Yougov´s senaste ger SD hela 9,3 %...Inte dåligt med tanke på att det är två år till valet 2014 !!
    Var så säkra på,att detta tema idag diskuteras i de sju "demokratiska" partierna.

    SvaraRadera
  2. Låt spånen hållas. Jag vet inte vad man behöver ligga på erfarenhets/intelligens/oh-gud-det-lilla-barnet nivå för att INTE göra den automatiska kopplingen: 200 000 skrev under för en *två-åring*, alltså inte en på långa vägar ens stort barn eller från erkänt svåra grupper. Hon torde bli idiotförklarad av rätt många och ju fler idioter som utbrister i irrationella ord, desto bättre .

    /Läsare

    SvaraRadera
  3. Aha Sveriges första offer för den hjärnätande amöban från Pakistan.

    SvaraRadera
  4. Stiernhielm2012-10-09 16:34

    Under de senaste senaste året har de hänt något i aftonbladets kommentarsfält. Från att ha dominerats av vänstermegafoner och deras naiva medlöpare tycks de naiva medlöparna så smått börja nå insikt om vad som egentligen pågår. Västermegafonerna finns kvar men deras följe krymper för varje dag som går.

    SvaraRadera
  5. Det var alltså 200 000 som tyckte att vi skulle strunta i folkrätten och barnkonventionen och fortsätta hindra en liten flicka ifrån att återförenas med sin mor bara för att en lokalpolitiker tjänar grova pengar på det?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Så tycks det förhålla sig!
      Inte speciellt humant av ett land som dagligen uppmanar sina undersåtar,att se till så FN`s barnkonvention följes..Men detta gäller måhända endast"ensamkommande unga män" !!

      Radera
    2. Jag vill gärna tro att många av dem som skrev på missade det där med franskt medborgarskap och att det kan finnas en mamma i faggorna. Aftonbladet mfl har ju en tendens att skriva viktiga fakta med rätt små bokstäver, lite så där i förbifarten. Känslosamma missar lätt sådant.

      Så vitt jag vet ska det vara mycket till för att ett barn ens ska kunna adopteras, men DET fick man att låta som att det var en banal sak.

      /Läsare

      Radera
  6. Tack för alla kommentarer, vi tycks alla förenas i ett minimalt, men dock, hopp om framtiden. Då när såna som aftonbladets diktaturmegafoner gått i graven.
    Och, javisst, Argus, aftonbladet har alltid rätt, även om de har fel.

    SvaraRadera