tisdag 9 oktober 2012

Gör Arne Hegerfors till chef för SR.


Ni är väl med i Svartinggate?
Storyn var att Mats Strandberg som radiokommenterade en match mellan AIK och Gefle, bjudit in en gammal kollega som frös, i radiohytten.
Kollegan, Bo Hansson, som är äldre och pensionerad lät slippa ur sig det grövsta brott vi har i Sverige; han sa "svarting" om en spelare, inte bara en gång, utan flera gånger. Han tyckte istället att nån enstaka etnisk svensk också skulle få röra bollen.

Nu får Strandberg som ju inte sa ett ljud om "svarting" sparken, och Hansson portas.

Det måste vara första gången i världshistorien som nån får sparken för ett yttrande som han inte ens själv har fällt.
Det kan få långtgående konsekvenser för oss, folket. Man får akta sig för att inte vara i närheten av nån som plötsligt säger"fel" saker. Straffet kommer direkt, och du anses skyldig oavsett.
Arne Hegerfors, som ju verkar vara den ende här som har alla bollar på hemmaplan, säger vettigt:
- "Det är trams och en fullständigt orimlig konsekvens av det hela."


Är Bo Hansson senil, eller var han onykter, frågar jag mig, eftersom han hädade mot Sveriges PK-bud nummer ett - "Du får skoja med precis vad du vill, du får kalla alla precis vad du vill - utom färgade, muslimer och Patrik Lundberg på HD."
När ska svenska folket få pli på sig och börja lyda?
Fritzar, går bra, liksom vitingar, rödingar, jappsar, gipskatter och spanjacker t.o.m idioter, dårar och finska pinnar, men hur många gånger ska SR, SVT och statsmedierna behöva tukta oss innan vi lyder?




aftonbladet


27 kommentarer:

  1. Ett av årets allvarligaste brott..hit intills !
    Det framgår nu klart,att yngre kvastar sopar bättre,än gamla förbrukade !!
    Nu väntar nästa "korrekte" karriärist,på sin sedan länge eftertrånade plats i radiohytten...
    "Svarting" likställes numera,enl STATS-RADION med det förbjudna ordet neger.Mycket som vi äldre nu måste lärs oss,för att passa in i moderna Absurdistan.

    SvaraRadera
  2. Och inte säga - jag vill ha en vit jul, dansk skalle, det syns på lacken (polacken...).
    Nu börjar det bli svårt, mycket svårt. Han professorn hade inte fel som föreslog, att svenskan borde utrotas och bytas till ett annat språk. Tar en generation sedan är svenka språket bort. Faan vet...

    SvaraRadera
  3. Va gött att AIK tar tag i alla problem och stänger ute dom som inte följer de regler och avtal som gäller på deras hammaplan. Skall bli kul och se när de stänger ute 65% av sin hemmapublik som kallar funktionärer och motståndare både det ena och andra.

    SvaraRadera
  4. FÄRGADE????
    Ursäkta, men vem har målat??
    VI, som kallar oss vita, är väl i så fall, ännu mer färgade, eftersom VITT är en blandning av ALLA grundfärger!!
    Om jag vore mörkhyad, inte F**N ville jag bli kallad "färgad"!!

    SvaraRadera
  5. Så länge Absurdistan styrs av Ali Reinfeldt Baba och de 40 arslena så kommer det att vara så här.

    SvaraRadera
  6. Hur menar du nu Raymond?

    SvaraRadera
  7. Dom som de facto har det värst i Sverige idag är i alla fall blondiner, men det ger SR blanka den i - för det kan ju vara färgat!!

    anonym, 17.01 Raymond kan säkert förklara för sig själv, men jag vill gärna tala om att det är din fråga som är obegriplig, det krävs inte mycket av en för att förstå vad Raymond menar.

    SvaraRadera
  8. Så här sa AIKspelaren Martin Mutumba:
    – Men för sista gången, alla dinosaurier: Sluta tro att du kan säga svarting eller neger utan att vi tar åt oss. För ni vet fan inte vad vi känner!

    Är han månne ute och cyklar? Vet han inte vad HAN känner vid detta ordval??

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tyder på att han har lika lite självförtroende,som laget han spelar för !!
      Tål man inte ett sådant ord som "svarting",
      hur skall då en neger från Nigeria uttrycka sig ??

      Radera
    2. Du tillhör absolut IQminus som inte förstår vad menar

      Radera
  9. Det här är så underbart, Mutumba har redan fatta att han inte nånsin får kallas nåt, medan vi andra kan dras i skiten som dinosaurier eller slajmiga ormar eller rasist-nazister utan vidare.
    Det är det första invandrare lär sig vid ankomst.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Här är nästa IQ-minus men det var ju känt sen tidigare

      Radera
  10. Endast nötter kan ju försvara sådana här uttalanden. "Kul" att ni försöker förminska Bosses försvar om att det inte går att se skillnad på svarta, att de är likadana allihop. Dessutom skyller han förlusten på svarta spelare. Men det är väl inga andra än nötter som röstar på SD. Ni skämmer ut vårt land...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej, Oskarrrrrrrrrrrr. Nötter sägs vara nyttiga. Tvärtom, det som du tycks tro, är den sortens nötter du åsyftar väldigt nyttiga för Sverige. Jag tror bestämt att det är inte vi "nötter" som i första hand skämmer ut vårt land...
      Skogis.

      Radera
  11. Fattar ingenting. Bosse Hansson får väl säga vad han vill. Svarting - vad är det för nåt att snacka om. Vad är det för fel? Är ju bara en snabb och bra beskrivning på någons utseende. Som guling, muskelknutte, blondin, latinon, svennen, blatten osv. Henke brukar kalla Zlatan "den långe". Är det nedsättande mot långskånkar?

    SvaraRadera
  12. Nu blir det till att äta några negerbollar för att skaffa ny energi. :)

    SvaraRadera
  13. Sverige har blivit ett mycket kallt och intolerant land. Ett land där ett olämpligt yttrande kan göra att du förlorar arbetet och kastas ut i kylan.
    Paradoxen är att de som förföljer de som tycker fel är samma personer som hyllar olika, fast tydligen inte olika åsikter. Där går gränsen.

    SvaraRadera
  14. Oj, men vilken fin liten rasistsida ni har här. Keep it up ;-). (medans verkligheten springer förbi er)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Men vi låter även sådan "korrekta" indokrinerade småglin som du komma tilltals !!
      Det lär inte vi "rasister" få i era medier..

      Radera
  15. Oscarrrrr och Raserist. Ni har luckor i kunskap, utbildning och erfarenhet, och så gör ni det grandiosa misstaget att tro att ni har patent på vad som är rätt eller fel.
    Hur många generationer ska straffas för gångna brott nån annanstans, och då pratar jag grym och outplånligt bestialisk apartheid, inte ett kärleksfullt negerboll? För mig är det på riktigt så harmlöst, eftersom jag personligen aldrig aldrig aldrig haft något emot någon annan människa av någon annan färg eller form.
    Det är ni två som lägger historiens unknaste värderingar på människor idag.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag föreslår att du läser dina egna inlägg på din blog. Om du förstårnågot så kan du se att de flesta handlar om att färgade, romer m.fl grupper är lågt stående i jämförelse med vackra vita svenskar

      Radera
    2. Carinas blogg är väl i första hand tänkt för oss svenskar,och inte sådana som dig,och andra udda främmande folkslag..
      Även dessa är troligtvis är välkomna,om de uppför sig bättre än du...

      Radera
    3. Som vanligt Månsson vet och kan du allt. Vilket "folkslag" är jag?

      Radera
    4. Skulle jag tvingas gissa,vore mitt första val Neandertalare..Men du kan naturligtvis vara av någon annan förtida epok !!
      Detta baserar jag på din oförmåga,att se hur ett tidigare modernt land nu sjunker ner i dyn..

      Radera
  16. Raserist, om man inte kan tolerera andra människors åsikter, kan man då tolerera andra människor?
    Knappast, människoföraktet och intoleransen skiner igenom hos alla de rättrogna som ropar "Korsfäst!" när någon sagt något felaktigt.
    Ni fanatiker som med yrkesförbud, utfrysning och ihjältigande angriper de som sagt fel saker skrämmer mig.

    SvaraRadera
  17. Skrämmer mig också, att vredgas över att nån säger svarting och själv bemöta det med världens mest laddade ord, rasist, är bara idiotiskt och enfaldigt.

    SvaraRadera
  18. anonym, snick snack! Såna blogginlägg hittar du inte här. Däremot skriver jag om den råa kriminalitet som mångkulturen fört med sig, och Sveriges förlamade oförmåga att ta hand om brottslingarna. Min vrede riktar sig mot politikerna, medier som fördöljer sanningen, och i tredje hand kriminella som kommer hit och våldför sig på befolkningen och landet.

    SvaraRadera