lördag 20 oktober 2012

Besinningslös Virtanen nära kollaps.


Det är ingen hejd på detta okontrollerade utfall mot SD och alla svenskar som i skolan lärt sig enkel addition och subtraktion.
Karln är helt utom sig i dagens krönika som han har kallat "Obligatorisk läsning för barn och rasister."
Jag är varken det ena eller andra.
Det är möjligen därför detta stycke osammanhängande text för mig saknar all vett och sans.

Jag ser Fredrik Virtanen som ett litet barn, ett som nyss lärt sig spela Fia, och som  just fått alla sina ploppar utknuffade.
Men barnet har ännu inte lärt sig förlorandets ädla konst, han vräker ut  alla tärningarna, röda, blåa, gröna och gula ploppar över hela golvet, sparkar vilt på allt som rör sig, och vrålar "orättvist!" med motgångens tårar ilsket sprutande ur ögonen.

För Fredrik Virtanen blir aldrig världen sig lik igen.
Han och aftonspånan och hela mainstreammedia hade ju redan vunnit.
Lurat i hela patrasket att SD var rasister och främlingsfientliga, och att det är fult, ja, rent av förbjudet att fråga hur vår skattefinansierade välfärd ska räcka åt alla.
Dessutom, nu får ni hålla i er - för nån har varit oanständig nog att påstå för Fredrik att Sverige en gång i tiden var - homogent..........och......och......och.......VITT!!!

Jamen ni förstår ju.
Denne människospillra har förlorat allt.






2 kommentarer:

  1. Har sagt det tidigare och upprepar det åter..
    Du är fantastisk Carina,som orkar att röja i den skit som dagligen sprides i landet.Skulle aldrig själv orkat,eller visat intresse för alla dessa kultrurmarxister,som växer likt svampar i höstskogen !!

    SvaraRadera
  2. Måste. Annars tar såna losers över världen,

    SvaraRadera