onsdag 12 september 2012

Yes, they can!


Islamister vet.
Att vad de än gör, hur de än tyranniserar väst, hur de än driver oss orena in i skräckens ondaste välde.
Så kommer våra generande globala högdjur bara att se lite arga ut och säga förlåt oss.

Hur denna terror hanteras i USA kan mycket väl bli en matchboll i presidentvalet.


Ord och inga visor här: Go to hell.

2 kommentarer:

  1. Stackars människor som tvingas leva under dessa medeltida islamska lagar!
    Men mycket besynnerligare är att ingen tycks tycka att det är märkligt att även vi här i Sverige ska rätta oss efter dessa?
    Blasfemi (hädelse) är inte längre förbjudet i vårt land. Brottet att smäda Guds namn, att häda, har en lång historia. Hädelse som föremål för världslig lagstiftning i Sverige fick sitt första uttryck genom Erik XIV:s patent om högmålssaker år 1563. Med tiden blev lagstiftningen mer detaljerad och i missgärningsbalken från 1734 formuleras den enligt följande: ”Vilken som av uppsåt, med ord eller skrifter, lastar och smädar Gud, hans heliga ord och sakramentet, miste livet.”
    Senare mildrades påföljden och i 1864 års strafflag fastställs fängelsestraff för religionsbrott i meningen ”hädelse mot Gud samt lastande av Guds heliga ord eller sakramenten” och ”gäckeri av gudstjänsten”.
    Från och med den svenska religionsfrihetslagstiftningen 1951 förekom inte längre hädelse som ett brott, utan i stället talade man om brott mot trosfrid. Detta skydd var inte begränsat till att omfatta den officiella tron, utan omfattade även andra samfund. I tryckfrihetsförordningen infördes förbud mot ”skymfande av sådant som av svenska kyrkan eller annat, här i riket verksamt trossamfund hålles heligt.”

    Före 1970 fanns i Sverige alltså skydd mot religionskränkning i lagen om trosfrid (tidigare lagen mot hädelse). När lagen 1970 togs bort menade man att lagen om hets mot folkgrupp skulle ge ett tillfredsställande skydd mot att religiösa värden skulle kränkas. Sedan 1970 har den religiösa ”pluralismen” ökat, (på grund av en nästan oöverskådlig invandring av muslimer till Sverige!) vilket innebär att situationer där olika religiösa seder, bruk och trosföreställningar förekommer och kan kollidera har blivit långt fler än man kunde förutse 1970.
    Är det inte dags för en ny lag – då den enda ”folkgrupp” vi numera inte får ifrågasätta är muselmaner.
    Någon lag för att skydda medborgarnas legitima rätt att slippa tro eller trosutövare finns däremot inte -Det är bara de religiösa som kan bli ”kränkta”, de som inte tror får finna sig i allt …
    Hälsningar från den ”trogna” :-) läsaren
    PS texten är delvis kopierad från Wikipedia med flera.

    SvaraRadera
  2. Like! Varje dag måste tillföra ny lärdom om det ska vara en bra dag, ny lärdom och ett gott skratt/dag, så ska det va, så tack.
    Vårt livsdilemma är att hur bildade vi än är så hjälper det som sagt inte på människor som inte kan tänka en egen tanke förutom det inlärda Alla är störst, och ingen får skända profeten.
    Det är som att ständigt gå in i en väldigt hård cementvägg.

    SvaraRadera