torsdag 13 september 2012

Landskronapolitikerna låtsas som om de verkligen förstått allvaret och "hotar" nu med krafttag mot vansinneskörningarna.


Testestoron-invandrar-freaksen äger Landskrona.
Har dom "sparat ihop" till en ny merca eller audi, så har dom fanimig rätt att experimentera med hästkrafterna de pröjsat svart för. En snubbe med en blank ny bil kräver allas respekt, fattar du.
Nån emot?
- Passa er jävligt noga- vi vet var ni bor.

Så nu måste ju Landskronas politiker "agera", den-ökända-staden-med-den-upplösta- samhällsordningens rykte skulle inte må bra av om ett par små oskyldiga treåringar blev offer för freaksens totala likgiltighet inför andra människors liv.

-Tänk, tänk, tänk, i stadshuset. Tänk, tänk, tänk visa de politiska musklerna, tänk, tänk, tänk visa vem som verkligen bestämmer, tänk, tänk, tänk stå drastiskt upp för stadens lag och ordning, tänk. tänk, tänk nolltolerans.
Och ut kommer ett beslut om att sänka hastigheten i staden för gemene hederlige man från 50 till 40 km/h.

Västgötaklimax på bred skånska.
Politiker ta er feta lön och gå ut på golfbanan
 Ni gör mindre skada där.

hd








4 kommentarer:

  1. En stort del av de som har "makten" bor inte inne i Landskrona,utan ute i kransorterna..
    Enstaka gånger besöker "nyberikarna" dessa småorterna,men då enbart för att emellan sig fördela,sina rån eller tjuvbyte..
    Därför har dessa "politiker" inget större obehag av mångkulturen,i jämförelse med de som tvingas bo grannar,till detta drägg ..och deras dagliga offer !

    SvaraRadera
  2. Det är dessa politiker som sätter upp en oskyldig nuna oh säger att de inte förstååååår den överdrivna ryktesbilden om Landskrona.....

    SvaraRadera
  3. Allt kan rättas till med nya friska regler och förbud... eller? Hur fanken tänker de ansvariga. Som om de som kör som galningar skulle bry sej om lägre fartgränser. De som kör i hundra genom stan skulle då kanske bara hålla nittio? Suck! Samma resonemang som att nya hårdare vapenregler för jägare och tävlingsskyttar skulle ha någon påverkan på de illegala vapen som florerar. Vi får snart börja importera mer sand att sticka ner huvudena i. Skogis.

    SvaraRadera