fredag 14 september 2012

Tillfälligt i stan.Regn och tromber utomhus.

Tvätt och tvätt och tvätt och tvätt inomhus.
Tänkte ställa en liten tändsticksask bredvid tvätthögen.
Men, ni fattar ändå............

2 kommentarer:

  1. Kast med liten hund, rakt in i den mjuka högen av lockande textilier. Fast de kastar sej själv. Full fart och dragkamp. Höga desperata skrik från sambon, SLÄPP... LOSS! Där kan vi prata om selektiv hörsel. Så blir det ibland när vi har liknande högar som du visar på bilden. Vid sådana tillfällen brukar jag smita ut lite diskret, om jag kan. Har då hur mycket som helst att göra utomhus. Lite senare kan man glänta på dörren och fråga om det finns kaffe? Det finns det INTE!

    Orkanen Leslie var precis så trött och svag som jag hoppades att den skulle vara när den passerade där jag bor. En vädermässigt vanlig dålig dag. Annars avskyr jag när det stormar. De är inte snälla mot våra träd. Strömmen försvinner oftast och det blir bara så jobbigt. Skogis.

    SvaraRadera
  2. När det gäller tvätt så är jag terminator. Och alltihopa beror på Björn, han kan inte förstå varför man bara inte kan ställa nånting, en vas, eller fruktskål eller bara lägga en tidning på fläcken som ju nästan ändå inte syns.
    Sen har vi Zäta, den apporterande jaktlabben, han bär saker. Och samtidigt som han bär saker så går svansen fram och tillbaka som en solfjäder i tropisk hetta. Han kan ta saker ur tvättkorgen i linnerummet och stolt bära omkring. Får man syn på honom i tid så lämnar han vackert i ens hand när man säger loss.
    Om inte så kan det finnas en strumpa, ett örngott eller ett par kallsingar nånstans var som helst på ön, när han hittat nåt annat att bära på.

    Det är inte bra när stormen fäller träd, jag förstår att ni är mycket utsatta där i djupa skogen, Björn är helt vild med stormar, han älskar det. Måste ha nåt med hans år som seglare att göra. Som skåning har jag bara ett förhållande till blåst, och det har du och jag gemensamt, Skogis.

    SvaraRadera