onsdag 19 september 2012

Sveriges sämsta chef och svikare , rektor Britt Ask Rygård i Alvesta?




Frida, Sara, Jennifer, Cecilia, Matilda och Angelica går på gymnasiet i Alvesta. Men istället för att lägga max tid och engagemang på sista året och studierna, måste de leva med det totalknäckande att skändas och skymfas handgripligen, och verbalt med vulgära könsord som fitta, svennehora och slampa av invandrarkillar.
Rektor Britt Ask Rygård, verkar inte höra till de goda ledarnas skara, nåt yrkesansvar och förnufts/känslomässigt engagemang, kan flickorna inte förvänta sig där, mer en ofantlig pansarvägg.
Rektor Britt Ask Rygård, bild från Fria tider, menar att flickornas kritik inte varit ”sådär jättekonkret” och hon menar att flickorna delvis har sig själva att skylla. Det hela handlar om ”kulturkrockar”.
Vad hände med ett nej är alltid ett nej.


Den här förnekelsen är en allvarlig och olycksbådande hotbild mot Sveriges framtid.
Vi ska berövas allt vi har och får skylla oss själva.....?

Jag uppmanar tjejerna att anordna en egen demonstration för nolltolerans mot rasistiskt förtryck och mot rektorns och myndigheternas politiskt korrekta passivitet.
Samla så många ni kan, sätt upp ett bra datum, sprid på Fria Tider och Avpixlat och andra fria bloggar, skriv protestplakat, och bjud in all lokal och svensk statsmedia.


Själv kommer jag att sätt mig i båt och bil och för första gången gå i ett fackeltåg, för Sverige och svenskarna och för rättvisan.

Res er - finn er INTE!!

smålandsposten

4 kommentarer:

  1. Kulturkrockar!? Jag baxnar. Efter mer än 27 år som lärare, har jag sett hur svenska skolan blir slappare och ser mellan fingrarna och "skoledare" är livrädda för konflikter, det märks i detta fall mycket tydligt.
    En anledning till att jag slutade, var just såna här exempel. Högskoleutbildning för att sedan jobba som "lekistant" och inte har något att sätta emot. Tjafs och tjabb var dag och de flesta lärare ser åt annat håll. Undervisning är sekundärt.
    Skulle man någon gång reagera, får man all personal och skolledning emot sig. -Det är väl inte så farligt....
    Fy f:n för den "låtgåmentalitet" som vuxit fram.

    SvaraRadera
  2. Olle, vi behöver dig och flera som kan berätta om dagens vardag för lärare och elever i mångkulturens kölvatten! Berätta mera!!

    SvaraRadera
  3. Lite batteritid kvar. Återkommer. Det jag vill skriva hinner jag ej. + att jagmåste lugna ner mig.
    lbfp57@hotmail.com

    SvaraRadera
  4. Bygga upp en sida på Facebook där man kan publicera foton av våldtäktsmän som en varning för andra tjejer.
    Ingen direkt information, bara förnamn och stad di kommer från.

    SvaraRadera