måndag 10 september 2012

Svenska politikernollors farligaste fiasko.


 -"Vi måste konstatera att integrationspolitiken har misslyckats  - oavsett regering de senaste 40 åren."
Fyrtio år av idioti och pundhuvuden.

Och vi kan bara förtsätta titta på när allt går som det gör med Fribergs gurkor.
Göran Arrius, Saco

3 kommentarer:

  1. I framtiden behövs all arbetskraft. Vi har varken råd eller tid att låta denna ödesfråga dras i långbänk. Tänk om det politiska etablissemanget kunde samla ihop sig inför valet 2014.

    GÖRAN ARRIUS

    Slutkläm i Arrius debattinlägg.

    "I framtiden behövs all arbetskraft".
    Jag grunnade rätt länge på den meningen och försökte förstå. Därav det långa inlägget. Vad menar han, egentligen? Är det hans egna funderingar, eller menar han att det är en absolut sanning? Framtiden kan vi ju bara sia om, eller ha visioner om. Hur mycket arbetskraft vi behöver bestäms väl av hur många arbetstillfälle det finns. Nog skulle det istället behöva skrivas, att i framtiden behöver vi alla arbetstillfälle som bara går att få fram. Riktiga arbeten, inte hittepå-varianten. Finns det arbeten, akademiska eller ej, så ordnar det sej nog med arbetskraften. Det känns fel och är troligen en mycket dyr variant, att först ordna arbetskraft och sen hoppas på att arbetena dyker upp. (Vilket aldrig kommer att ske). Men så är väl närmast situationen just nu. "Arbetskraft" närmast väller in till obefintliga arbeten. Vi skulle verkligen behöva varenda krona som kan skrapas ihop till de grundläggande samhällsfunktionerna och inte så mycket annat. Både nu och i framtiden. Det borde vara straffbart att låtsas som ingenting och bara köra vidare med det oansvariga invandringssystem som nu används. Plus alla andra vansinniga projekt inom t. ex. miljö och genusområdet. Skogis.

    "Vi har varken råd eller tid att låta denna ödesfråga dras i långbänk".

    Om detta kan jag bara säga, ja och amen. Fast jag är inte alls säker på att jag lägger samma värderingar i orden eller menar samma sak som Göran Arrius.

    "Tänk om det politiska etablissemanget kunde samla ihop sig inför valet 2014".
    Det har de väl verkligen redan gjort sedan lång tid tillbaks, tillsammans med massmedia. Även här tror jag inte att jag lägger in samma betydelse som artikelförfattaren. Sen kan jag hålla med om att de högutbildade invandrare som kommer till oss ska allt efter sin utbildning få komma till nytta och i arbete så fort det bara går. Men, kanske inte så många av nuvarande invandrare har den typen av utbildning i bagaget. Det är inte så ofta som det är i filmen, "Se upp för dårarna". Skogis.

    SvaraRadera
  2. Glömde Fribergs gurkor. Där finns det kanske arbetstillfällen att hämta. Fast det går nog åt helvete med gurkorna också. Skogis.

    SvaraRadera
  3. För min del hade det räckt om han bara skrivit rubriken. Sen förlorade han bort sig, ordbajseri.

    SvaraRadera