tisdag 18 september 2012

Ring 112, statsministern behöver akut första hjälpen.


Medan vi i dårskapet Mångkulturien har en statsminister som inte är helt nöjd förrän alla invandrade somalier, afghaner och syrier flyttat in i varsitt anrikt slott på fattigpensionärers och välfärdens bekostnad, och alla kommuner styrs av ACAB, jobbar man i våra grannländer målinriktat för att rädda sina länder och medborgare från mångkulturens skadliga utfall.

Norska Höyre lägger idag fram ett förslag gällande fängelserna, de vill ge norska fångar nya moderna fängelser, medan utländska fångar måste sona sina brott i gamla förfallna fängelser.

Bafátt liksom?
Nädå, mycket genomtänkt.
De vill inte ha nån blandning av fångarna som idag, eftersom fångvården ska bygga på att hjälpa de kriminella tillbaka till samhället. Men de invandrade kriminella är ofta en del av ett internationellt kriminellt närverk. Och då är "smittorisken" stor, att de norska fångarna luras in i dessa yrkeskriminellas händer, och det är mycket olyckligt för alla i vårt land.

TV2 Friatider





4 kommentarer:

  1. Kan vi inte outsourca hanteringen av utrikiska fångar till Vitryssland, Ukraina, Nordkorea, Kuba, Somalia, Afghanistan...?

    Sedan finns det en annan smittorisk med HIV, TBC, hepatit...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Men... då kan vi ju inte återanpassa de små vilseförda lammen till det svenska samhället. Annars är det en vacker tanke. Skogis.

      Radera
  2. Javisst, jag har en känsla av att brottsligheten skulle droppa väsentligt. Och smittorisken ur flera aspekter.

    SvaraRadera
  3. Till det svenska samhället behövs ingen återanpassning, ute eller inne spelar tydligen ingen roll för de kriminella.

    SvaraRadera