söndag 30 september 2012

Politikerna tar långsamt livet av mig.


friatider om förslaget om förbud mot att säga mamma och pappa.                                                svt gp avpixlat m.m m.m m.m m.m

Jag trodde aldrig att jag i mitt land måste vakna, och varje, varje dag påminna mig om verkligheten och upprepa för mig själv, att det e dom som är dom konstiga. Det är jag som är normal.
 Det e dom som är dom konstiga. Det är jag som är normal.


4 kommentarer:

  1. Som sagt, det blir bara värre, dag för dag. Min kommentar under inlägget "den närsynta rasen" passar nog ännu bättre in här. Ibland kommer vansinnigheterna fram snabbare än man hinner med. Är det möjligen en medveten strategi? Vore det inte så tragiskt, skulle man skratta åt eländet. Var det än poppar upp i världen. Förr eller senare kommer det väl hit i en eller annan form. Eller så är det här redan.

    En tanke som du tog upp, Carina... är inte vi som skriver här onormalt normala. (Någon enstaka anonym filur oräknad). Om man räknar den riktiga världen, inte den tokigt teoretiska, dimhöljda versionen? Där de har gått helt vilse i pannkakan. Eller är det vilse innanför pannbenet. Jag har inte helt benat ut det än.
    Skogis.

    SvaraRadera
  2. Jobbigt att vara "normal" och ju mer man vet, desto mer pissigt blir livet. Gillar Carina-Finas goa, sköna satir men bakom allt detta finns en krass otäck verklighet.

    SvaraRadera
  3. Vi lever i de små stegens tyranni och vad och vem som står bakom den kan var och en med öppna ögon komma fram till genom att fundera en stund på vad som är gemensamt för allt vansinne som pågår och som pågått under lång tid.

    Vem tjänade på övergången till Euro, vem tjänar på Eurozonens sönderfall, på förmögenhetsöverföringarna från vanligt folk till... och vem tjänar på globaliseringen? Vart går de "nyttiga idioterna" sedan de genom politiskt ränkspel krattat manegen? Vem hittade på "multikulturen" som aldrig någonsin testats under de närmare 10000 år som vi haft civilisationer? Vem lägger ut dimridåer och förfalskar nyheter hela tiden?

    Jag tycker mig se ett väldigt tydligt mönster men jag överlåter till var och en att försöka hitta sin egen tolkning.

    SvaraRadera
  4. Klara tankar mina kompisar, som gör det lite lättare att andas, just tanken på att inte vara ensam i infernot.

    SvaraRadera