måndag 17 september 2012

Nadar Khiari, vem är din nästa?



Den illegale Khiari som levt i vårt land på hjälp från "barmhärtiga" fackeltågssvenskar och idiotpolitiker är inget annat än en trolös best.
Monstret påstår nu att skälet till att han inte larmade och ropade på hjälp åt den medvetslöse 38åringen på spåret, var att: "De kommer att tro att det är jag som knuffat ner honom."

Han är så full of shit. Om han hjälpt till att lyfta, rädda liv och larma om hjälp, varför skulle nån tro att han knuffat.
När hopplösa bestar ljuger måste vi visa att vi inte tror, och att han med sitt illdåd gjort sig oförtjänt av att leva bland andra människor i en civilisation.
Ångerfull?
Vilddjuret förstår inte ens betydelsen av ordet.



metro realisten

6 kommentarer:

  1. Misstänker att det är hans "lagvrängare",som hjälpt honom med sitt försvarstal..En sådan idiot kan inte själv ha kommit på en sådan idè..
    Nu avvaktar vi med spänning domslutet.Denne arab har som illegalt vistandes i landet,gjort sig skyldig till ett gräsligt brott..Nu lär han endast få en klapp på axeln och vidare så,kanske rent av även ett uppehållstillstånd !!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Efter ett kortare straff så kan det mycket väl bli så. Inga papper, så det kommer att heta, "var ska vi skicka honom"? Så, ett PUT ligger nog bra till efter straffets avkännande. Såg just på TV-nyheterna att det troligen för att balansera kritiken grävts fram ett fall om just en invandrare, tillika direkt från moskèn som räddat en som cyklat omkull vid en järnvägsövergång och slagits medvetslös. Dramatik eftersom bommarna gick ner och tåg var i ankommande. I det fallet slutade allt lyckligt och väl och det var rådigt och bra gjort av mannen som räddade den medvetslöse. Kan dock inte komma ifrån att timingen av de båda nyhetsinslagen stack en smula i ögonen. Den senare nyheten kan inte ha varit helt färsk, precis. Är jag alltför cynisk, kanske? Skogis.

      Radera
    2. Påpassligt att visa upp en sådan behjärtansvärd hjälp o.ingripade...just idag !!
      Så långt har nu PK-isterna kommit,att man publicerar gammal skåpmat,allt för att beskydda en av sina kriminella illegala.

      Radera
  2. Nämen! Det har jag missat, men det är viktigt med över/balansen på SVT!! Nix, inte cynisk bara bara allt för ovanligt vaken.
    De är ju bra komiska. Stryk det, tragiska ska det va.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Lite komiskt ändå. Eftersom det blev så uppenbart. Fast kanske inte för alla. Det sovande folket, du vet. Det uttrycket är det enda från Fredrik R. jag har anammat. Han hade onekligen en poäng i den titeln. Det sovande folket har onekligen räddat kvar honom vid köttgrytorna ytterligare en tid. Skogis.

      Radera
  3. Total fri invandring. OM man bidrar till samhället.
    Missbrukar man gästfriheten, STRAFFARBETE (hade det varit möjligt, out-sourca straffarbete till Ryssland)
    lbfp57@hotmail.com

    SvaraRadera