tisdag 11 september 2012

Islams krig mot världen.


Vi får aldrig, aldrig, aldrig glömma Ondskan och det bestialiska terrordådet.

Men i New York, elva år efter den elfte september 2001, drunknar minnesdagen  i fortsatt kamp för räddningspersonalens hälsa och en fejd om finansieringen av Ground Zero museum.







5 kommentarer:

  1. Är det någon som vet vad det har blivit av det provocerande moskèbygget strax bredvid Ground Zero? Skogis.

    SvaraRadera
  2. Hej Carina!
    I min sons dåvarande gymnasieskola var det många elever som hurrade den dagen!
    Själv håller jag fullständigt med dig om att ondskan i detta bestialiska terrordåd aldrig får glömmas – och vem som gjorde det och varför…
    Många svenskar uttrycker åsikter som att det som hände 9/11 nästan var lite OK. Fick dom inte skylla sig själva de elaka amerikanarna?

    Mer tankar om svenskars skeva världssyn.
    Att spy sin galla över människor som är skattesmitare - de som hade sina pengar i s.k. skatteparadis, det var högst legitimt. Att ifrågasätta och kritisera riskkapitelbolag som gör enorma vinster på välfärden är också helt OK. Myndighete som festar upp skattemedel kan också klandras, då kan ordet flöda fritt!
    MEN att uttrycka minsta lilla tvivel om människor ärevördighet om de kommer från länder och kulturer långt bortifrån anses inte fint! (Då är man genast rasist nazist och främlingsfientlig)
    Det är således helt okej för dessa människor att ljuga och bedra sig till livslång försörjning av de svenska skattebetalarna! Deras okränkbarhet sträcker sig så långa att vi aldrig skull komma på tanken att kontrolera uppenbara lögner - eller eventuella förmögenhet i hemlandet? (Dit de tydligen kan resa hur ofta de vill? Man undrar också i vilken identitet? Plockas det fram pass som tidigare ”inte fanns”? Vad är kontrollen på våra flygplatser?)
    Varför i hela fridens namn tror vi på dessa bluffare? Om en etnisk svensk ljög på samma sätt skulle vi inte för en sekund tro på det som här är uppenbara fantasier och rena påhitt!
    Att vi i den fina mångkulturen och snällismens land tar emot alla som så flagrant utnyttjar våra sociala system kommer leda till ekonomisk ruin!
    Hälsningar från en trogen bloggläsare.

    SvaraRadera
  3. Hej trogna bloggläsare, Ondskan är värst. För hade vi en och annan blådåre som begick bestialiska brott, men att hurra över förspillda människoliv, vad är det för ras, hur föds man till att bli ett sånt monster?
    Den där okränkbarheten. Var kommer den ifrån, vilka gäller den, och varför, varför just bara dem?

    SvaraRadera
  4. Reinfeldt borde hålla ett tal emot islam, men det vågar han inte.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Svensson:
      Nej i normala fall angriper man ju inte sig själv och de sina !!
      Reinfeldt har valt en märkligt sjuk väg,som kostar oss vår framtida existens !!

      Radera