fredag 21 september 2012

Igårkväll var det Ullenhag-maranatashow hos pretty Belinda!




Ullenhag:
-"Välkomna alla lidande i världen till Sverige, vi har inga jobb, inga lägenheter, inga resurser och inga pengar - men vi tycker hjärtskärande synd om er - så kom nu allesammans, skynda på."



Jag önskar att Belinda sätter sig ner, tittar på programmet, och ärligt med handen på hjärtat frågar sig hur hon valt publik och åskådare som fick uttala sig. Och hur hon lät alla tala länge och väl, utan att avbryta.
Sen kom Jimmie Åkeson.
Belinda hackar, stör, irriterar precis som alla andra. SD är uppenbart väldigt fritt villebråd i statstelevisionen.

PS när Ullenhag sänker sig så lågt att han råflirtar med publikfrieri, och börjar vädja om publikens blinda uppskattning, för en ett desperat fall om en ensam syrisk mamma som måste skydda sina barn från att bli skjutna, då blir det här ett maranatamöte inte en politisk debatt.

Inte underligt att den enda verklige människan i hela den devota Ullenhagshowen fick avsluta med att uppgivet skaka på huvudet.

debatten på youtube

3 kommentarer:

  1. Ja vad har Ullenhag att erbjuda egentligen ?

    SvaraRadera
  2. Jag förstår mig inte på Ullenhag, han har en framtoning av en maranatapastor blandad med en mes. Igår hade han dock problem med blodtrycket då han fick däng av en saklig och återhållsam Åkesson. Raseriet låg nanometrar under skinnet. Synd bara att karln inte imploderade.

    SvaraRadera
  3. Tyckte också Ullenhag såg länge ut som om han ville vara någon annanstans, implodering stod högt på önskelistan:-)

    /;HellBoy.

    SvaraRadera