lördag 15 september 2012

Hon är bra gullig Maria Larsson, KD.


Barn och äldreminister Maria Larsson vill att äldre så långt möjligt ska ha rätt att själva välja vilken vård och omsorg de vill ha.
NÄHÄ!
Ska vi verkligen låta dom få det?
Har ministern tänkt igenom det här riktigt, riktigt noga.
Jag menar bara för att dom är gamla så ska dom väl inte rulla runt med sina rollatorer och tro att dom är nånting.
Bara toffla runt där och inbilla sig att de "så långt möjligt" ska få välja själv hur de vill ha det i sina liv.
Det kan bli pannkaka av alltihop.
Det där får nog alliansen ta ett varv till med berörda remissinstanser.

Sen säger Maria Larsson också att det är önskvärt med fler verksamhetsinriktningar, som språklig och kulturell kompetens.
Men det inser jag, att den satsningen inte har ett dugg med oss etniska svenskar att göra. Några krav på vårt språk och kultur vore barbari.

SVT









5 kommentarer:

  1. Den mest [o]sannolika förklaringen är att politikerna är utomjordingar och orkestrerar vår undergång genom att mixa inkompatibla kulturer. Jag vet att det låter tunt men det är den bästa förklaringen som jag kan hitta som väger in alla faktorer. Någon med bättre förslag? ;-)

    SvaraRadera
  2. Empatilösa utomjordingar, med låtsas-känslor och fake-leenden. Rys.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, för de inom sju-klövern (våra folkvalda) verkar verkligen inte tillhöra den mänskliga rasen. De vill inte oss svenskar väl, det kan man nog konstatera. Fast det är väl rasistiskt att tänka i vi och dom-termer. Räliga rasister är vad vi är. Vi ska värna om våra aliens och alla andra människor över hela världen, var än de kommer ifrån. Bara vi inte så mycket som skänker en tanke åt oss själva. Betala statens prioriterade utgifter... sen kan du dö så fort som möjligt för att inte vara till besvär, så är du en god medborgare. Skogis.

      Radera
  3. Det avgör saken, Skmogis. Dom ÄR besatta av hin håle.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Trots ett något bittert inlägg så där på nattkvisten, så verkar de definitivt vara besatta av något. Sen kan man ju själv välja om det är av hin håle, makthunger, pengahunger, PK-mässighet eller någon slags blandning av alltihop i varierande grad. Åt pipsvängen är det. Som det skulle vara är det i alla fall inte. Skogis.

      Radera