söndag 9 september 2012

Anna Dahlberg:"Om detta måste vi börja prata". Det är så dags nu, säger jag.



Anna Dahlberg var på krogen igårkväll.
Någon stoppade nåt i hennes drink, små vita substanser för mod och sanningssägande, eller också fick hon bara en blomkruka i huvudet när hon vaknade:

-När FN-organet UNHCR listar världens främsta mottagare av flyktingar hamnar Sverige i topp. Ser man till befolkningsmängd finns det inget land som kan mäta sig med Sverige. Vi tar ensamt emot 60 procent av alla asylsökande i Norden och Baltikum - tio gånger fler än Finland och åtta gånger fler än Danmark exempelvis.
När det kommer till ensamstående flyktingbarn skiljer Sverige ut sig än tydligare.
Förra året kom 2657 sådana barn till Sverige.
Inget annat land är i närheten av dessa siffror.

Sverige är med andra ord ett unikum i västvärlden.

Sveriges kommuner och landsting, SKL, räknar med att minst 70 % av dagens flyktingar förblir arbetslösa efter två år och måste försörjas med socialbidrag.
Om detta måste vi börja prata.

Så nyvaket skriver alltså Anna Dahlberg idag.
Hörrdudu, Anna, gnugga dig ordentligt i dina sömdruckna ögon.

Medan ni statsmedier och politiker har förtigit alla grymma sanningar om mångkulturen och dess negativa effekter, och låtit Sverige förvandlas till ett dödshjärtlöst och otryggt samhälle, där ondska, kriminalitet, hat, anarkistiskt utanförskap och ett plågsamt förfall av skolor, äldrevård, sjukvård,  ja hela välfärden raserats medan miljarders miljarders konstant satsas på socialbidragstagare.

Då har vi på nätet P-R-A-T-A-T och S-K-R-I-V-I-T  och V-Ä-D-J-A-T om
att ni skulle vakna, reagera, förstå, begripa, fatta, ta till er,  inse vad som håller på att hända med vårt land.

Det är då ni spottat och loskat på oss och kallat oss för rasister och främlingshatare.
Som ingen vill ta i med tång.



4 kommentarer:

  1. "Vill vi förbli ett ledande flyktingmottagarland måste vi ge människor möjlighet att försörja sig med hjälp av lågkvalificerade och lågavlönade jobb. Alternativet är att omvärdera vår öppenhet."

    I got news for you, Anna Dahlberg, vi har outsourcat dessa jobb för länge sedan. Journalisterna är förvisso lågutbildade och lågpresterande men knappast lågavlönade - ännu. Om Gud vill och arslet håller kommer ni också att bli outsourcade i takt med upplageminskningen.

    Vi måste sluta att vara naiva och skicka en massa pengar till tredje land och till EU. VI BEHÖVER SJÄLVA VARJE KRONA!

    SvaraRadera
  2. Jag är mycket nyfiken på hur alla helt okritiska massinvandringskramare, som nu när de äntligen verkar ha förstått att det kostar pengar och att det är välfärds-Sverige vi betalar med, hur de ska lyckas vrida till det så att de faktiskt kommer att framstå som annat än huvudlösa statspropagandister i efterhand.
    Misstänker att ADs sällsynta kolumn idag kan vara början på en rodnande och pinsam smygvändning.

    SvaraRadera
  3. Det är kris nu, då ska man vända på varenda krona, om man tar något ansvar.

    SvaraRadera
  4. Jag läste artikeln och det var en av de mest sanningsenliga ledare jag någonsin läst. Dock, det är försent att kunna välja mellan ett låglöneproletariat (det finns helt enkelt inte tillräckligt många gräsmattor att klippa ...) och att minska invandring. I det första fallet kommer inte låglönejobben ändå och i det senare skulle man ju göra som SD vill!
    /Läsare

    SvaraRadera