tisdag 28 augusti 2012

Vi som aldrig blir bjudna på glitter/glamor/Bondkalasen.


2 kommentarer:

  1. Den äldre generationen har fått sig tilldelad
    givarsidan.
    T.ex.har högkostnadsskyddet för mediciner ändrats.Ett verksamt medel ingår inte längre i detta"skydd".Enbart de s.k.piratmedicinerna, och andra lågprisprodukter er numera erkända.De som önskar ett verksamt medel,får själva stå för kostnaden !!
    F.ö en av få Piratprodukter,som godkännes och tullfritt införes i landet.
    För att solidariskt ge alla de illegala,som uppehåller sig i landet(c:a 30.000) fri vård,får också den äldre befolkningen nu betala 300:- mer per år,i läkararvoden..I gengäld höjes deras pensioner med c:a 6-9:-/månaden..
    Denna sista välkomna höjning,som en form av tacksamhet,för vad dessa under åren knogat samman.Lokalt kan också som en extra premie s.k.fria busskort utdelas.Med dessa kort kan äldre över 75 år,som har svårt att ta sig till en busshållplats,åka gratis mellan kl.11-15,utan ledsgare..Ja,landet Absurdistan gör verkligen mycket för de äldre !!

    SvaraRadera
  2. Man får väl göra som Per Oskarsson i Hylands hörna. Köra med många lager av kalsonger. Men, man står nog ändå rätt snart både byxlös och medellös. Med tanke på pensionen är väl både den och banderollen bra mycket mindre när det är dags. Sen tänkte jag i ett anfall av galghumor skriva att med tanke på storleken på det som ska döljas så gör det inget om banderollen är liten... men det skriver jag inte. Skogis.

    SvaraRadera