tisdag 28 augusti 2012

Mångkultur= skilsmässo-orsak.


Min mamma, 80 år, var och njöt på den fantastiska sommaravslutningen, "Den stora trädgårdsfesten" på det vackra Sofiero utanför Helsinborg i helgen. Det här är en av hennes absoluta höjdpunkter, att få  uppleva det bästa som finns allt som växer, sagolikt att titta på och underbart att få smaka på. Det betalar hon och hennes vänner gärna för.
Fast.
Det där är ju vår kultur.

Sen finns den kulturen som inte verkar i dagsljus, utan när andra sover, som inte bryr sig om varken vad som är vackert eller njutningsbart eller tillhör andra.
Så deras fest började när de på natten kunde göra inbrottet, orsaka stor skadegörelse i och utanför slottet, och sno med sig det fastgjutna kassaskåp som innehöll alla de kontanter som alla trädgårsälskande gynnat det älskade Sofiero med.

-Hördu-du, andra kultur, jag känner att vi måste prata.
Jag har funderat på det här länge - och jag har bestämt mig, vi måste skiljas.

HD






2 kommentarer:

  1. I Skåne råder det tre-skift,bland de mångkulturella brottslingarna...Detta för att så många som möjligt,skall kunna ta del av allt som landet Absurdistan har att erbjuda..
    Under dagtid vanligtvis hederliga personrån, väskryckningar och stöld från äldre på orternas köpcentra.
    Kvällen och nattskiften inleds med rekognosering och förberedningar..Vissa yngre roar sig under tiden med bil-,kolonistugor-och skolbränder.Föräldrarna gör sina bilar körklara för nattens stöld och rånöverfall av parkerade lastbilar.Denna grupp tillhör de nya orientala
    "berikarskarorna"
    De "nysvenska resandefolket"har speciellt inriktat sig på metallstölder.Åker runt på regionens kyrkogårdar och "snattar" kopparrännor/takplåt,bronsstatyetter och annat av värde..I undantagsfall stjäler man även hela bronsstatyer..
    Nu är kanske inte allt detta något typiskt skånskt,eftersom det också kan förekomma i andra delar av landet !! Vi skåningar är ju generösa och delar med oss,allt vad bro`n har skänkt vår landsända.

    SvaraRadera
  2. Treskift! Facket borde reagera.

    SvaraRadera