fredag 24 augusti 2012

Mammas Landskrona i SVT-rapport måste textas.


Den fd underbara sundsstaden förändrades katastrofalt med mångkulturens huvudlösa storsatsning. Idag var ett SVT -team där för att berätta om invandrarungdomen som håller Landskrona i ett brutalt järngrepp.
Jag höll på att sätta kräftstjärten i halsen, när de intervjuade ett antal olika människor på våldsam respektive mindre våldsam ickesvenska, om den kritiska situationen i det skånska helvetet.
Trolig orsak:
1. Dom hittade ingen av den utrotningshotade etniska minoriteten svenskar att ställa frågor till. Dom vågar nämligen inte gå utanför sina dörrar med dubbla säkerhetslås.


2. Dom tänkte att om vi intervjuar etniska svenskar, så kommer alla att förutsätta precis som det är att det är mångkulturens invandrarligister som förintar civilisationen.
Men ha-ha, då lurar vi dom svenska lättblåsta tittarna och gör tvärtom -  jeklars så bäst vi är på att vinkla, heja oss!!

Vi fattar allihopa.
Men är maktlösa.

2 kommentarer:

  1. Carina:
    Vad som inte framgår i ditt reportage,är att teamet från Syd-nytt,mitt under inspelningen blev bestulna och angripna..Medan araben intervjuas passar hans "baaarrnn" på att göra inbrott i teamets bil.När detta upptäcktes rusade det naiva korrekta TV-följet,till sitt fordon.Inslaget från fredliga Landskrona fick ett abrupt slut,med hot från "berikarna".För att slutligen jagas iväg hem till Malmö,av småstadens fridfulla omhuldade stenkastare !!

    SvaraRadera
  2. Och detta TV-team, som nu så bitert har fått smaka på verkligheten, de ser saker och ting som de verkligen är nu, eller....?

    SvaraRadera