torsdag 23 augusti 2012

Jag har en plan för de åtalade Kortedalaungdomarna


Garvar läppen av sig i rätten, bilderna ligger ute på Facebook. Undrar vad som är så roligt?
Att de nära på dödat en oskyldig man?
Eller att de kan lattja fritt i rätten och fabulera öppet, ändra sina berättelser ideligen efter vad dom tror passar?
Eller att de kan få sina advokater, med sin juristheder, att spotta ur sig dravel som:
-"Sparkarna har inte utdelats i brottsligt uppsåt".
Eller att de äntligen får den låtsas-"respekt" de konstant kräver?
Eller att de kan göra vad de vill mot vem de vill i Sverige - och förmodligen inte ens straffas.

Ett gott skratt förlänger käften.

Men.
Jag har en jäkligt bra idé om hur vi ska få såna här unga laglösa ligister att assimileras, och förstå vikten av tacksamhet, ödmjukhet, laglydighet, solidaritet och riktig respekt för sitt nya lands folk och värdegrunder.



metro skriver att den usle advokaten säger att massmedierna skapat någon form av lynchstämning mot pojkarna.
Om han verkligen har alla bladen i lagboken, så borde han begripa att det är de föraktfulla hånflinande grabbarna som skapar lynchstämning.
Ingen, ingen annan.





8 kommentarer:

  1. Bra skrivet! Finns du på Twitter?
    mvh Johannes Krilon

    SvaraRadera
  2. Bra skrivet!! Den här "rättegången" visar att Svenskt rättsväsende är i fritt fall på alla plan,man blir jävligt ledsen se hur en gammal mans livs slagits i spillror utan att det kommer att få allvarliga konsekvenser för förövarna , sen var det ju 7 stycken från början men deras skuld trollades bort bara så där ?? Vi har fått inverterade hatbrott, Svenskar är ok slå sönder och samman ,,
    Norrlandsfan ,,

    SvaraRadera
    Svar
    1. Instämmer med dig "Norrlandsfan",så blir det när dessa kriminella från början vet,att det inte kommer att straffas..Allt allvarligare brott ger enbart s.k samhällstjänst".
      Min egen teori är att vi inte längre har fängelseplatser nog,för alla "nysvenska" brottslingar.Vidare att någon form av dekret gått ut till landets åklagare,att ta på sina ögonbindlar..Gärna släppa avskummet utan att göra en riktig förundersökning !! Billigast och bäst tydligen för samhället,men dyrt för alla dem som nu drabbas av anarkin !!
      En närpolischef vid namn Sven Holgersson gav ett uttalande för en kort tid sedan,där han som sitt försvar,bl.a sade följande -"Slutligen kan jag också nämna att våra häkten,och fängelser är överfulla,ett tecken på att vår polis gör ett gott arbete" !!

      Radera
  3. Grunnar på det där med "ej med brottsligt uppsåt". Vilka uppsåt finns det att sparka någon i huvudet? Okunskap om att det är farligt eller vad?

    Påminner mig om ... tror det var Eskilstuna eller Örebro, stor samling i aula med tonåringar där anti-våldorganisation bl.a berättar hur oerhört farligt det med huvudsparkar. Efteråt ser vaktmästare att någon försöker plocka på sig mikrofon eller ngt liknande (minns inte vad) och säger till. Och blir nedslagen och sparkad av några stycken, ja rakt i huvudet! Ryktet förtäljer att det inte var inhemska skitungar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det finns många märkliga avsnitt med luddig text i Svea rikes lag...
      Det som idag skiner igenom i fall efter fall är,att dagens "lagvrängare"i sina utspel, hittar allt fler av dessa gamla förlegade satser.Klart läser man lagen som f-n läser bibeln,då kan vi lägga ned rättsväsendet helt !!
      Inte verkar amatörerna bland nämndemanna-kåren,hellre vara sin uppgift helt vuxen,som gång efter annan låter sig duperas !!

      Radera
    2. Tror jag kom på det. Från hur skitungarna framställer sig så var det ju fråga om självförsvar från deras sida. Det är inte brottsligt uppsåt att försvara sig med våld.

      Ska bli intressant att se om någon köper att det kan ingå i självförsvar att sparka en liggande gubbe i huvudet. Jag gör det då inte. Det är lika fel i min bok som att ja, man bör se sig för innan man går över gatan. De ska åka dit HÅRT för att inte ha försökt kontrollera sig.

      Radera
  4. Nä, Johannes det är här jag harvar, men tack jättemycket för berömmet!

    SvaraRadera
  5. Anonym, det är inte för inte jurister kallas lagvrängare.

    SvaraRadera