fredag 17 augusti 2012

Islamister hotar Norge om ett nytt Utöya- fast värre.


Följande brev har skickats till norska politiker och tidningsredaktioner:

" Kan norska soldater flyga till Afghanistan, så kan Osama eller Mohammed också flyga till Norge, insha Allah. Nu måste regeringen vakna upp och ta eget ansvar innan kriget kommer till Norge. Innan motparten svarar. För muslimerna tar det nödvändiga steget. Förväxla inte tystnad med svaghet. Utnyttja inte muslimernas tålamod. Tvinga oss inte att göra nåt som kan undvikas.
Detta är inget hot, bara sanningens ord. Rättvisans ord. En varning om att konsekvenserna kan bli fatala. En varning om 11 september på norsk jord, eller större angrepp än 22 juli.
Detta är för ert eget bästa och i ert eget intresse."


Bakgrunden är att en radikal islamistgrupps krav på att få upprätta en islamsk stat på stadsdelen Grönland i Oslo.

-"Vi vill inte vara en del av det norska samhället. Och vi ämnar inte flytta från Norge, då vi är födda och uppväxta här. Och Allahs jord tillhör alla.
Men låt Grönland bli vårt. Spärra av stadsdelen och låt oss styra den som vi vill. Detta är det bästa för bägge parter. Vi önskar inte leva tillsammans med skitiga odjur som ni."


Min fråga:
- Vad ska vi göra med de politiker som har utsatt oss för detta skräcksamhälle?
Vad har vi gjort för att låta dårar bestämma mångkultur över våra huvuden?

VG
aftonbladet




5 kommentarer:

  1. Jag önskar att de, politikerna i sjuklövern med flera, skulle tvingas att bo och verka i de "ekonomiska frizoner" som finns lite var stans i Sverige. Och jag önskar mej också att vinna drömvinsten på lotto. Sannolikheten att någon av ovanstående önskningar skulle inträffa är nog lika stor. Skogis.

    SvaraRadera
  2. Ja, dessvärre är vi tillräckligt vuxna nu Skogis, att vi slutat tro på att drömmar slår in. Men det är då fanken också.

    SvaraRadera
  3. Björn säger: Allah äger fanimej inte min ö, då får han visa mig lagfarten först. Fast den har jag som rättmätig ägare.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Var inte så säker på lagfarter i framtiden. Beroende på vilken riktning politiken tar. Några rejäla befästningar i huvudsak in mot Svenska kusten hade nog inte suttit fel. Skogis.

      Radera