fredag 31 augusti 2012

Fackeltåg, fackeltåg, fackeltåg, fackeltåg!!!!


I min del av Sverige jagas äldre personer upp av män med "gratis mattor" från konkursförråd, som otroligt nog blir svindyra i "affärens" mycket hotfulla slutskede.

En notis om alla dessa dagligen pågående brott skiljer dessa anmälningar från de grandiost formulerade riksomtäckande medierubrikerna om de få anmälningarna i Forserum.
Bara här i norrort har ett "tiotal" anmälningarna gjorts de senaste månaderna. Stort mörkertal, då etniska svenskar av äldre vit stam inte vågar anmäla och göra så mycket väsen av sig.

Var är alla rubrikkåta hårdlobbande kadhammska mediegråtare, politikerylare och klappturkar?
 Har dom inget hjärta i kroppen.

2 kommentarer:

  1. Skulle vi gå i fackeltåg för varje verklig orättvisa som begås här i Sverige så hade inte ens alla träd i Småland räckt till, som någon annan skrev i ett tidigare inlägg. Och nej, mediegråtarna (passande ord), har verkligen inte något hjärta i kroppen, eller ens ett uns av verklig empati i sej. Alternativet, att de verkligen tror på vad de säger och skriver blir bara för absurt. Om det vore så är det riktigt skrämmande. Då är Sverige med sina etniska medborgare förlorat på riktigt. Men min åsikt är att de har rättat in sej i ledet och ändrar åsikt snabbare än Fredrik Reinfeldt kammar sej om opinionen svänger. Skogis.

    SvaraRadera
  2. Då måste jag tro på dig.
    Alternativet vågar jag inte tänka på.

    SvaraRadera