lördag 18 augusti 2012

Det skulle aldrig, aldrig, aldrig få hända igen . Marsch mot judehatet i Malmö, Sverige.



400 vandrade för judars rätt att få röra sig fritt (!!) på Malmös gator - utan att känna sig hotade (!!).
Tyvärr kunde inte Reepalu själv delta, han hade förhinder på grund av utlandsresa.

Sydsvenskan och skanskan gör sitt bästa för att dölja för allmänheten, det alla redan vet, vilka det är som utsätter judarna för de grova antisemitiska trakasserierna.


2 kommentarer:

  1. För min del så tycker jag att det verkar självförvållat?: http://www.youtube.com/watch?v=hmUryMINlJ8

    Barbara Lerner Spectre (som är gift med rabbin i "Stora synagogan" i Stockholm), grundare av Paideia (The European Institute for Jewish Studies in Sweden) säger:

    "Jag tror att det sker ett uppsving av antisemitism, eftersom Europa vid denna tidpunkt ännu inte lärt sig att vara mångkulturellt. Och jag tror att vi kommer att vara en del av den omvandling som måste ske. Europa kommer inte att bestå som det monolitiska samhälle det varit under det senaste århundradet. JUDAR KOMMER ATT STÅ I CENTRUM FÖR DET HÄR. Det är en enorm omvandling av Europa. Man kommer nu in i ett mångkulturellt skede, DÄR JUDAR KOMMER ATT BLI AVSKYDDA PÅ GRUND AV SIN LEDARROLL, men utan den ledarrollen och utan den förändringen kommer Europa inte att överleva."

    Om man med öppna ögon verkar för att ärkefienden översvämmar världsdelen så tycker i vart fall jag att man får stå sitt kast?

    SvaraRadera
  2. ????????????
    Är hon kusin med Ullenhag?
    Jeeeez.

    SvaraRadera