tisdag 3 juli 2012

Politisk språklektion.


Statsministern på moderatska:
-"Det behövs fler jobb med låga trösklar!

På svenska:
-Vi behöver fler analfabeter från Somalia som vi kan utnyttja och trampa på som billiga slavar."




7 kommentarer:

  1. Svenska ungdomar med dålig utbildning skall inte få chansen till kombinationen jobb/utbildning? /Ludwig

    SvaraRadera
    Svar
    1. Svenska ungdomar med kort utbildning har redan jobb - i Norge. En notis på sverigesradio.se, senare "korrigerad", talade om "Massinvandring i Norge - av svenskar". 67 000 närmare bestämt förra året.

      Jag förstår mig inte på dig, Ludwig. Du har tydligen hittat ut från Helins och Mattssons mörka sida men ser ändå inte ljuset?

      Själv är jag svensk, etnisk svensk med många generationer före mig som vilar i svensk jord, och anser att Sverige är/var världens bästa land att leva i. Jag har själv befunnit mig i skymningslandet men började tycka att skåningarna inte längre betedde sig längre som jag lärt att känna dem. Det var då som jag började söka nyheter på annat håll än via mytomedia och upptäckte raskt att Ingrid i Landskrona som blev tagen av daga på en handikapparkeringsplats av en person som sökt och fått skydd av Konungariket Sverige. Så var det med den tacksamheten. I gammelmedia framgick det inte ens att händelsen utspelade sig på en handikapparkeringsplats än mindre att gärningsmannen beviljats permanent uppehållstillstånd av flyktingliknande skäl. Däremot en flod av artiklar hur synd det var om hans dotter som inte fick träffa honom under häktningstiden, inte ett ord om att Ingrids man aldrig mer får träffa sin fru.

      Det finns många anledningar till att många söker sig hit; att vi haft fred i över tvåhundra år, att vår levnadsstandard är hög och att vi tar hand om varandra är några. Den främsta framgångsfaktorn, som jag ser det, är kulturell; vi är sekulariserade och lever i en konsensuskultur. Om vi nu på nåder upplåter en (allt större) del av vår välfärd till sådana som inte bidragit till den så tycker jag att de minsta de kan göra är att omfamna den kultur som försörjer dem och sluta upp med de [o]vanor som lett till att de legat pissigt till i första rummet.

      Tack våra aningslösa eller ondskefulla politiker så har andelen av oss etniska svenska sjunkit till 73 % av befolkningen. Om man extrapolerar det så kommer etniska svenskar att befinna sig i minoritet runt 2050 och det är då en uppenbar risk att Sverige är en östafrikansk enklav i Europa med motsvarande produktivitet (ej att förväxlas med nativitet) och välfärd. Du verkar vara en ung person, Ludwig, som i motsats till mig (statistiskt sett) kommer att sitta mitt i skiten, är det verkligen det som du vill ha?

      Radera
  2. Jag såg en lysande kommentar på Newsmill:

    "Jag har sagt det förr, men det tål att upprepas. Arbetskraftsinvandring är positivt om inhemsk kompetens saknas, jag tänker då i första hand på politiker och journalister.

    Gote Nilsson"

    SvaraRadera
  3. Argus, I love you too....;)

    /HellBoy

    SvaraRadera
  4. Ludwig, nä. Tyvärr, det verkar inte så.

    SvaraRadera