måndag 30 juli 2012

Owe Thörnqvist äger!


Det krävdes en tjusig 83 (!!!!)-åring i blommig väst, vit kavaj och munspel för att få hela Lottas Liseberg att dansa rumba hela natten!
A-chi-chi-bomba, åh mamamamamia där sprack min kjol!
Go-go-go, Owe, jag vill ju bli som du-u-u-u.




Dagny, Varmkorvboogie, Alptoppens ros, Rumba i Engelska parken, vilka hits - vilka evergreens!

7 kommentarer:

  1. Jag satte mej precis ner framför datorn. Skrattade till när jag såg ditt inlägg. Precis mina tankar. Visst är det nostalgist färgat, men det fanns ofta en bra kvalitet på artisterna på den tiden. Nästa gång är det Towa Carson m. fl. Kan bli sevärt. Skogis.

    SvaraRadera
  2. Min mamma, 80 år, skulle matcha Owe mycket bra, säger jag som nu vilat upp mig efter besöket. Min mamma tycker ALLT är roligt, och vill INTE missa nåt, glad, storsint, energisk, omtänksam, insatt och arg på dumheter.
    Hoppas generna delar med sig, hur är det med dina gener, Skogis?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Mina gener är nog mycket bondska. Framsprungna från Kullabygdens och Bjärebygdens mylla. Inte vet jag vad de innehåller för egenskaper. Ganska allround, tror jag. I övrigt om jag själv får säga det, så hoppas jag att jag i mer eller mindre grad delar de flesta positiva egenskaperna med din mamma. Kanske jag inte tycker allt är så roligt förstås. Varken dagens humor eller att bjuda på mej själv. Kanske lite mer här på nätet som anonym. Min humor kan av vissa framstå som lite speciell, något torr, kanske. Något mera inbunden än du och din mamma, rätt säkert. Har ju inte träffat någon av er, mej veterligt. Men jag är tjurskalligt envis, trots att jag tillfälligt ger upp (om gåtor tex.). Men jag kommer oftast igen senare.

      Det här blev nästan lite som ett personligt CV. Inte precis meningen, men det får stå kvar. Skogis.

      Radera
  3. J-drans det missade jag..Visas det i repris ??
    Ove T var/är en av mina dåtida "idoler"

    SvaraRadera
    Svar
    1. 11:35 TV4. Lotta på Liseberg, På lördag 4/8. Skogis.

      Radera
  4. Kolla Owes "Sverigebesöket". Förbjuden på Sveriges Radio...

    SvaraRadera
  5. Tack Skogis, angenämt att lära känna dig lite mera!

    SvaraRadera