lördag 14 juli 2012

Jag gillade oss bättre förr.



Då.
När vi var homogena, tråkiga, ärliga, fredliga, lite enstöriga, demokratiskt sinnade, arbetssamma, välmående, innovativa, lite godtrogna och  -genomgoda.

UD bekräftar att en "svensk" man i 25årsåldern häktats på Cypern misstänkt för att ha planerat attacker på israeliska turister på ön.


SVT hela gotland norran unt kuriren

3 kommentarer:

  1. Visst har Sverige blivit mer spännande. Det man har så svårt att förstå är att så pass stor del av dess befolkning tycker att det är i stort sett bra. Är det den godtrogna delen av svensken som lyser igenom. Obegriplig styrning av regeringen ,ivrigt påhejade av PK-media och vänsterfolk. Plus en stor del av kändisarna och människor i nöjes och underhållningsbranschen. Ofta tvivlar man på sitt eget, men framför allt på deras förstånd. Det är ju så uppenbart tokigt att man börjar tro att det finns en agenda med hela den här skiten. Man ska ju inte tro på konspirationsteorier, men ibland är det inte utan att det kan finnas fog för en och annan sådan tanke. Skogis.

    SvaraRadera
  2. Jag är på din sida. Vill absolut veta vad den dolda agendan var när politikerna - inte folken - bestämde att Europa hipp som happ skulle bli mångkulturellt.

    Historien kommer inte att vara nådig. Tyvärr kanske just du och jag aldrig lär få veta.

    SvaraRadera
  3. Jag har undrat vad folk gör med sina liv för att tycka att det blir mer spännande med invandring. Mitt liv var då full fart redan tidigare och högt i tak och där jag bor är det så gott som helsvenskt och precis så lugnt som fördomarna säger. Tja folk är ju olika, men personligen anser jag att man måste vara oerhört tråkig för att behöva omgivningen har betydelse för upplevelsen av spänning i livet.

    SvaraRadera