söndag 1 juli 2012

Insnöade journalister som Ingrid Runsten.


Vad utmärker ett levande självständig intellekt fritt från dogmatik?

Javisst, att man är öppen för nya fakta och mottaglig för förändringar, men svenska propagandajournalister som Ingrid Runsten, HD har en gång för alla bestämt sig:
- SD är nazister, deras anhängare är främlingshatare och Jimmie Åkesson en dold Hitler.
Så tragiskt obildat.

Fråga svenska inskränkta journalister som Runsten om jorden fortfarande är platt.
Och de kommer bestämt att hävda att jorden är platt och att alla som påstår nåt annat är olycksbringande blådårar och nidingar.


7 kommentarer:

  1. Helt rätt. Behöver fler invandrare? Till ännu mer arbetslöshet och större och grövre brottslighet. Vilken värld lever journalisterna i och vilken ut"bildning" har dom som vet allt!

    SvaraRadera
  2. Tilläggas kan att denna Ingrid Runsten lever och skriver förmodligen,från sitt hem i Helsingborg på följande plats enl.Goggle:"Radhus vid Pålsjö östra,nära Pålsjö skog,på områdets bästa läge..5 rum o.kök "
    Efter denna utmärkta information,finns ju ingen anledning att betvivla hennes uppfattning..I hennes område kan i "bästa fall",endast räknas med några vanliga inbrott av hennes kära "nyberikare"...
    Men om hon skulle våga sig till Redaktionen upp vid Dalhem/Drottninghög,väntar med bestämdhet verkligheten i form av andra bullar.I det Ghetto som ingen "vit" beträder nattetid !!

    SvaraRadera
  3. Hon jobbar säkert heltid hemifrån, eftersom hon inte verkar ha en susning om livets verklighet.

    SvaraRadera
  4. Ja så som så många andra så sitter dom utan kunskap !!

    Jag fattar inte hur ett uttalande som att vi inte skulle klara oss utan invandrae detta fattar inte jag och det tror jag knappt dom själv gör

    SvaraRadera
  5. Synd om Ingrid Runsten att hon är så ful. Det måste hon kompensera med oförskämdhet och lögn.

    SvaraRadera
  6. Vi kanske skall hålla nivån på en rimlig nivå även när det gäller Ingrid R,hon har ju yttrandefrihet.Skulle vi andra komma med en invandrarkritisk insändare tas den omedelbart bort eller hamnar i slasken så vår yttrandefrihet är begränsad till massmedias censur. Problemet är att inga andra politiker och journalister vågar tala/skriva i klartext om problemet med invandring. Det senaste att papperslösa samt prostituerade skall få vård samt sjukpenning för nöjes skull. Sedan har vi paradinvändningen: att invandring behövs för att vi skall klara välfärden? Alla arbetslösa och icke utbildade som finns i landet för närvarande täcker med råge det problemet. Enligt politiskt och många andras förslag skall vi ju arbeta tills vi är, om vi kan, 75 årsåldern, då tror jag inte att det är mer invandrare( se bla ca 30000 somalier mfl) vi behöver utan begravningsentreprenörer. Vi saknar även fler modiga och klarsynta svenska politiker som vågar säga sanningen utan att vara rädda för att mista sina förmåner. SD skall ha heder av att satt invandringen på dagordningen, jag tror även att SD efterhand blir " rumsrent" och kommer att få ett rejält mandat 2014.
    Jag har fler invändningar men lite i taget sa svensken om invandringen.....
    Anonym unahans som blir unahans nästa gång

    SvaraRadera