tisdag 31 juli 2012

Elin Turborn ökar på föraktet för" journalister".


Varför ska jag läsa en tidning som ger mig vinklade nyheter av journalister med förutfattade och korrekta åsikter, som inte lyft rumpan från den ergonomiskt riktiga skrivbordssitsen och undersökt saken från mer än ett perspektiv?

Västerbottenkurirens artikel om att små barn från ett hyresområde körs bort från en lekplats som tillhör en bostadsrättsförening, fick mig att reagera med vrede precis enligt tidningens önskemål om korrekthet.
"Misstaget" VK gör, som de listiga storstadstidningarna aldrig skulle missa, är att tillåta kommentarer.
Ty genom kommentarerna kommer hela sanningen fram, också den del som Turborn i snyftreportaget medvetet vill undanhålla oss läsare:


Boende brf Irrblossetfäll ihop
-"Vid de aktuella tillfällena har ett gäng på 20-30 barn och ungdomar belägrat vår innergård och skrikit så högt att det inte går att vara ute på balkongen eller ha balkongdörren öppen.
Mamman till barnen i artikeln borde kanske gå ut en kväll och se hur barnen beter sig innan hon ringer till tidningen och beklagar sig."



Men svenska god/dumhetsmaffian går till kommentarsangrepp mot de boende/"rasisterna" som vill skydda sina barn och miljön. Ty det har vi ju lärt oss.
Att om invandrare är inblandade, så är de alltid offer.
 Och vi andra hatade förövare.
Oavsett vad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar