måndag 2 juli 2012

De nya svenskarna är ett hot mot oss levande varelser.


Tingsrätterna i Malmö, Lund och Helsingborg  (gissa varför tre gånger!)tillhör de domstolar i Sverige som har störst problem med hot och våld. Från och med nu kommer alla besökare på Malmö tingsrätt att få genomgå en säkerhetskontroll av samma typ som en flygplats.
En ny lag och 45 miljoner kronor ska höja säkerheten vid landets domstolar.


Sjukhusen ska låsas, försäkringskassan måste ha säkerhetsvakter, likaså migrationsverket, brevbärare, personal på flyktingboende och banker måste ha skydd - välkommen till Sjuenighetens drömland -



sydsvenskan

8 kommentarer:

  1. Vad vi barbarer har blivit hetlevrade helt plötsligt, varför är vi Svenskar så onda?
    Kan tänka mig att det beror på de "främlingsfientliga"

    SvaraRadera
  2. Det kommer inte att hjälpa med screening heller kunde vi härom dagen läsa om den norske konvertiten som skulle spränga ett passagerarplan. Vi ska inte ha att göra med dem som hatar oss. Basta!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kära nån Argus,hur många av landets arabiska
      "nybyggare" blir då kvar,som kan sörja och slita samman till/för våra pensioner ??
      Att döma av landets PK-press,är det ju vi"främlingsfientliga",som är grunden för det onda...I vilket fack konvertiter skall inordnas,har ännu inte framkommit !!

      Radera
  3. Du har återigen presenterat valda delar som passar dig. Det stämmer att investeringen är 45 miljoner för att förenkla kontrollen och säkerheten i 6 olika domstolar. Denna investeringen innebär att kostnaden för domstolarna SJUNKER vilket framgår om man orkar läsa hela artikeln. Dina påståenden att sjukhusen skall låsas, att försäkringskassan, migrationsverket, brevbärare, personal på flyktingboende och banker måste ha skydd finns inget belägg för i artikeln. Men detta påstående har väl lagts till för att det gynnar dina politiska syften. / Ludwig

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ludwig:
      Trots att du tycks leva långt bortom all civilisation,bjuder jag in dig till Skåne.Här kan du på ort o.ställe se hur "skönt" det mångkultuella samhället.. fungerar i det reala...Då lär du få en annan bild av det hela,än i din skyddade miljö.
      I "min" stad ska jag visa dig,såväl en av bevakningsföretag(Sekuritas) skyddad Tingrätt.Därifrån är inte långt till Arbetsförmedlingen och strax intill Försäkringskassan,Banker finns också flera ..
      Gemensamt för alla är,att de av en eller annan anledning,måste bevakas av säkerhetsvakter,tidvis även polisbil,som patrullerar av området med jämna mellanrum !!
      Nu får du själv försöka lista ut,varför detta stora säkerhetspådrag finns i ditt trygga land Sverige...Till slut hoppas jag också att du kan läsa och förstå "min dåliga svenska",som kan ha sin grund i att jag är infödd Skåning !!

      Radera
    2. Om du läser hela artikeln kan du se att de minskade kostnaderna beror på att behovet av extern (Securitas) bevakning minskar. Publicera gärna hur jag kan nå dig så kanske vi kan komma överens när vi skall träffas för en guidad tur. Jag är i Skåne då och då. / Ludwig

      Radera
  4. Antar att du hade knäck i lurarna när det inte gynnar dina politiska syften.

    Vad jag vill ha sagt med min blogg är att de nya invandrarna med hot och hat skapar ett stängt samhälle.
    Jag är rasande på de som raserar mitt förut så öppna, fria och demokratiska samhälle.
    Förstår inte vad du vill här, dina fantasier kan vi läsa om på vilken PKtidning som helst, vi tror inte på dig idag, inte imorgon och ingen annan dag heller.
    Så gå vidare leta rätt på propagandateamet och sätt dig och fabulera med dem.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Säkerhetskontrollerna på flygplatserna sedan 2001 beror naturligtvis också på att vi västerlänningar har blivit så flygrädda och därför våldsamma och har absolut inget att göra med al-Qaida (islamister). Terroristerna av den 11 september hette samtliga Vera eller John och var födda i Maine eller Massachusetts som trodde på herren vår Gud, hans enfödde son och den heliga ande.

      NOT!

      al-Qaida och Usama bin Ladin har förresten redan vunnit då de hatade ett öppet, demokratisk, sekulärt samhälle mest av allt.

      Radera