tisdag 12 juni 2012

Å så snackar Reinfeldt och dom andra fiaskopolitikerna om att SD delar upp oss i vi-och-dom.


Vad betyder etnisk diskriminering?
Jag funderar och funderar och tror jag håller på att bli tokig.
Allvarligt.
De här fallen känner ni till, och de är bara en bråkdel:

En slöjklädd flicka ville praoa hos en Malmöfrisör, men eftersom ägarinnan till salongen ansåg att man måste visa sitt hår i en hårsalong, och heller inte accepterade keps eller mössa på de som vill arbeta hos henne så fick flickan nobben.
Olaga diskriminering och skadestånd.

Men.
I Fria tider läser vi om hur existerande företag skall erbjudas  invandrare, de behöver ingen utbildning inga erfarenheter - enda krav - var inte svensk!!
Fria Tider har tidigare berättat om kommuner som ger invandrare gratis körkort, och om hur svenskar kastas ut och tvingas flytta för att ge boendet åt invandrade.

Svenska folket måste nu kräva att få veta om  inte etniska svenskar nånsin kan bli offer för diskriminering.
Nån som kan något om lagar?
Och möjligheter att stoppa det skenande vansinnet?
Det här KRÄVER debatt. Och att inte falla i glömska.


sydsvenskan






5 kommentarer:

  1. Somalier, muslimska thailändare och andra invandrare från Bergaskolan i Eslöv får gratis flygutbildning vid Eslövs flygklubb. Det sägs att utbildningen kostar 150000 per termin? Betalas med skattemedel. Inga svenska ungdomar får delta i kurserna.

    SvaraRadera
  2. Anonym 15:40
    Är du helt säker på att det inte enbart är en fortbildningskurs,för dessa invandrade Rymd o. Raketforskare...
    Om du nu skulle ha rätt,kan man enbart hoppas att de utbildas till Kamikaze-piloter...

    SvaraRadera
  3. Jaha. Och vi svenskar. Vad gör vi åt saken? När de snor våra välfärdspengar vi slitit ihop rakt framför näsan på oss.

    SvaraRadera
  4. Det är värre än så Carina, de snor inte våra pengar. Det är våra dyra politiker och tjänstemän som beredvilligt skänker bort välfärden. Att sedan "flyktingarna" anpassar sina uppdiktade historier till rådande situation är något som varje tjänsteman med integritet och ansvar för nationen skulle kunna genomskåda, om de skötte sitt jobb.

    Men, jag noterar att fler och fler, på Flashback, på Newsmill och flertalet andra ställen börjar bli varse om rådande omständigheter. Med rådande kappvändning så kommer fler och fler att bli medvetna om hur illa det är ställt. Vad vi som genomskådat det hela kan göra är att missionera på ett återhållsamt sätt utan att framstå som foliehattar eller rättshaverister. Svårt men inte omöjligt.

    SvaraRadera
  5. Ja, om man får tro alliansens kapplöpning i att göra Sds politiska program till sitt, så nog sjutton har det plötsligt hänt något!

    SvaraRadera