fredag 1 juni 2012

Reinfeldts nya Sverige.



"Malmö är en homofob stad", trots uppväxten i en förort med hårt klimat var det först när killen som är gay, besökte Malmö som han utsattes för homofobi.

Vilken sorg.
Så många generationers kamp för allas lika rättigheter.

Till ingen nytta.


sydsvenskan

4 kommentarer:

  1. Jag blir så trött...hela tiden skall min födelsestad utmärka sig.
    För några år sedan mördades en homosexuell kille i Malmö av två homohatare (muslimer) men det benämndes inte som hatbrott. Skamligt

    http://petterssons.bloggsida.se/politik/hatbrott-skall-bekampas-lokalt

    Eva-Marie

    SvaraRadera
  2. Jag lider med dig, Eva-Marie, när ska folk få upp ögonnen för vilka som pissar på vår frihet, jämlikhet och demokrati??

    SvaraRadera
  3. Homosexuella och feminister är bland de främsta försvararna av den "mångkulturella" invandringen från MENA-länderna, och de är de som mest drabbas av den, och än mer sedan sharialagar har införts, så hur de tänker är för mig en gåta.

    Jag skrev en kommentar här för ett tag sedan om bögar, som du inte tyckte om.
    När jag bodde i Olofström för många år sedan, blev jag ofredad av bögar vid två tillfällen, en gång på jobbet, och en gång på en pizzeria, inget allvarligt, men jag blev direkt illmående.
    Lämnar de mig ifred, och tar varandra i mumindalen, så skit samma.
    Båda dessa "män", den ena var i min ålder, den andra ca 20 år äldre än vad jag var, hade ännu inte kommit ut ur garderoben, och båda var gifta och hade barn.

    SvaraRadera
  4. Min erfarenhet av bögar är bara kärlek, men det beror på en av mina bästa vänner som är det godaste som finns på jorden, och härliga kollegor på SAS.
    Din upplevelse är annorlunda och direkt negativ, så din åsikt och din känsla har du din fria rätt till, Maverick.

    SvaraRadera