fredag 1 juni 2012

Hat. Hat. Hat. Hat. Hat. Hat-brott.



Hur kan andras glädje frambringa så mycket hat?
HAT.
Ondska, fientlighet,orättfärdighet.
Hur är det möjligt?
Det är för mig fullkomligt satans obegripligt.
Nån?

På bara några dagar har hatiska invandrarungdomar anfallit och sparkat ner studenter i Göteborg vid tre olika tillfällen,.
Men varför i all världen?
-För att uttrycka sin vrede över det svenska rasist- (?)samhället.
Förra helgen misshandlade 20 invandrare några svenska raggare.
För att dom är svenska.


friatider GP


15 kommentarer:

  1. Der hot der hat drei ecken, drei ecken hat der hot.
    Kommer jag ihåg från tysklektionerna i mellanstadiet.
    Här har jag med avsikt stavat lite fel, men det kanske blir mer rätt, på något sätt.

    SvaraRadera
  2. Demokrati måste alltid återerövras om och om igen.

    SvaraRadera
  3. Ren och skär rasism skulle jag vilja säga även om JK av någon outgrundlig anledning inte tyckte att [nuvarande] majoritetsbefolkning omfattas av lagens skydd. En bloggare på Jyllands-Posten, Søren Espersen, ställer en berättigad fråga med samma grundtema; "Hvad pokker 16.943 somaliere egentlig laver i Danmark?". http://blogs.jp.dk/susetfrahimmerland/2012/05/27/hvad-pokker-laver-16943-somaliere-egentlig-i-danmark/

    SvaraRadera
  4. Carina:För en normalt tänkande människa är det omöjligt att förstå. Vi får fråga den huvudansvariga för detta mångkulturella helvete, nämligen vår statsminister. Mannen som hatar sit eget folk till den grad att han låter detta fortgå. Gata efter gata,förort efter förort tas över av dessa Barbarer och stenåldersmänniskor.
    Vakna Svenska folk!!!!!!! SD 2014 vårt enda hopp !!!!!
    Mvh N-Å.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Instämmer till fullo!

      Radera
    2. Tyvärr är det nog kört.

      Radera
  5. Anonym, det låter hopplöst att återerövra demokratin i dagens läge när diktaturvurmarna och hatarna växer som ogräs, titta på Egypten, Libyen, Syrien m.fl, m.fl Börjar tro att islamismen är vinnaren när jorden går under.

    N-Å, det känns såååååå lååååångt till 2014!

    SvaraRadera
  6. I "mitt område" har senaste dygnet inträtt en märklig tystnad...Kan det var lugnet före stormen ??
    Islamisten på 1:a våningen är antagligen på utbildningsläger i Pakistan,eftersom inga hörbara bönestunder skett senaste 24 timmarna.Även min gamla bil har överlevt brandattentat ännu en natt,f.ö.tycks det inte hellre ha bränt i min närhet..Ingen brandrök att notera från balkongen.
    Ända smolk i bägaren tycks vara,att en 83-årig man i närheten blev rånad på 3.000:-,som han just hämtat ut från banken..Som vanligt tycks inte polisen ha några spår eller misstänkta !!
    M.a.o. är allt sig likt på mina breddgrader,bortsett från att jag aldrig i mitt långa liv,upplevt en såååå kaallll och blåsig början på "sommarmånaden" Juni..

    SvaraRadera
  7. Mycket typiskt att GP omnämner våldsverkarna som "personer", "ett större gäng", "ett stort antal personer".
    De som faktiskt sett de hela vet att det genomgående handlade om invandrargäng som tagit sig friheten att blanda sig i svenska studentfiranden med sedvanligt intelligensbefriat bölande.
    GP:s sätt att kommentera händelserna är som sagt mycket typiskt. Att medvetet slira på sanningen strider mot den journalistiska etiken - om den finns kvar länge...

    SvaraRadera
  8. Lars, beundrar dig och alla som står ut!

    PS.
    Inte ens hundarna sticker nosen utanför dörren idag!

    SvaraRadera
  9. Carina:
    Ja idag kan man ju andas ut i "mitt Ghetto"..
    Har nu av misstag fått in TV-4,och en direktsändning från "Stockholm maraton".Satt och förundrade mig av att majoriteten deltagare var negrar..
    Nu efteråt trilla tioöringen ner,när reportern tala om att otaliga Kenyaner,Etioper,och andra afrikaner under loppets gång "hoppat av"..
    Lobbade man förbi Migrationsverkets Central ??
    Tyvärr lär inte detta lopp ha blivit någon större PR-succe(för ökad invandring),bortsett från att snö-oväder uteblev !! Möjligen kan om det hela TV-sändes till 3:e världen,avskräcka en del av dem,att bege sig fotledes mot riktning Norr !! Ändock något gott för regionen,mitt i sommarregnet ....

    SvaraRadera
  10. Fast vi låtsas allihop att vi inte märker att somligas utseende uppenbarligen hänger ihop med prestationen i löpning....

    SvaraRadera
  11. Eleverna på Hvitfeldtska i centrala Göteborg har säkert tagit för givet att de befann sig på tryggt avstånd från förorten.

    SvaraRadera
  12. Det är gammelmedia som uppmuntrar dem genom att ständigt nedvärdera svenskar och uppvärdera muslimer och afrikaner. Gammelmedia förstärker den självförhärligande självbild som redan upprätthålls via den islamiska ideologin och som lätt får fäste hos människor med låg IQ, då sådana i regel har mindre empati och förmåga till självkritik.

    Konsekvensen blir alltså att vi får en massa svenskfientliga tredjevärldare med uppblåsta egon, som driver omkring i horder på våra gator och torg i jakt på svaga (numerärt underläge/mindre beväpnade/mindre våldsamma) fiender att bekräfta sin överlägsenhet (dominans genom våld och kränkningar) emot.

    Självbilden och beteendet förstärks sedan av att det inte blir några negativa efterverkningar av attackerna. Ingen polis som griper och misshandlar skiten ur dem på plats eller polisstationen. Ingen långvarig inlåsning med undermålig kost i överfulla, fuktskadade fängelser. Inga uppbåd/medborgargarden som letar upp såväl gärningsmän som deras familjer och ger dem det straff de förtjänar när rättssystemet har misslyckats. Inga begränsningar av massinvandringen. Inga fackeltåg mot svenskfientligheten. Det blir inte ens någon medial debatt där majoriteten av Sveriges journalister unisont tar avstånd från invandrarnas våld mot svenskar.

    Hela samhället står alltså bakom den här situationen och det gäller även de 94 % som har röstat fram den. Ni är alla ansvariga.

    SvaraRadera
  13. Jag är lyckligtvis inte en av dem. Och förtvivlar över utvecklingen.
    Tack.

    SvaraRadera