måndag 4 juni 2012

Red hot alert- WARNING- WARNING- WARNING.!


FriaTider avslöjar idag Die Welts uppgifter om att  EUhöjdarna von Rompuy, Barroso,  Juncker och Draghi håller på med en plan för omfattande fördjupning av EUsamarbetet.

Fyra områden; strukturreformen, en bankunion, en skatteunion och en fullskalig politisk union ska smygas på oss drunknande medborgare.

Skatteunionen och den fullskaliga politiska unionen  ska ske genom införandet av euro-obligationer och gemensamt ansvarstagande för varandras skulder.

Detta är på gång redan 28 juni i Bryssel.

??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

EU-politikerna har raserat en fantastiskt framstående kontinent - precis allt har gått åt helvete.
Kvar finns soporna efter misslyckad mångkulturism med djupa nyetniska stridigheter och ekonomiska gigantkollapser - och så erbjuder EUhöjdarna oss nu mer av samma resa mot bråddjupet.

Har dessa fyra EUherrar och deras skräddarsydda EUkompisar med privatchaufförer, injicerat  Kannnibal-drogen?

3 kommentarer:

  1. Jo detta har varit på tapeten i ett par månader nu..Har lyssnat på flera "Talk Shows" i Tyskland.Problemet är för dessa EU-rövare,är att Merkel och DEUTSCHE BUNDESTAG säger nej..
    I praktiken skulle detta innebära att de"rikare"
    länderna skulle få betala en högre ränta,för sina egna statsobligationer..Dessa uppkomna ränteinkomster,skall i sin tur subventionera de "fattiga"(slösaktiga),som därmed erbjudes billigare krediter och kan fortsätta leva i sus o.dus !!
    Ja alla bedrägerier är ju bra,utom de dåliga !!

    SvaraRadera
  2. Jag har skrivit förr att man tror att nu kan det inte bli värre. Men det blir det... hela tiden. Det känns som om man står tillsammans med en viss del av svenska folket vid randen av ett ekonomiskt Grand Canyon. Hela PK-eliten står och trycker på bakifrån. En hel del av dom med en rejäl säkerhetslina, men många av dom går fram som ett lämmeltåg. Helt ovetande och helt obekymrade om vad som väntar. Måtte den bilden vara fel, men jag undrar jag. Skogis.

    SvaraRadera
  3. Jag börjar undra om inte den politiker som kliver ombord på det skeppet lika gärna kunde begå harakiri. Drömmer om att opinionen håller på att svänga.

    SvaraRadera