måndag 4 juni 2012

Ni har väl inte missat PKs konvertering idag!


Svensk PKmedia har idag tagit a small, small step for man.
But a giant step för svenska folket ut ur förljugenheten.

De fyra män som nu döms för den bestialiska terrorattacken mot JyllandsPosten, där så många som möjligt skulle dödas, har hittills i konsensuspressen beskrivits som "fyra svenskar".

Men.
Under över alla under.
Som genom ett trollslag har PKredaktionerna nu unisont ändrat begreppet till  det mera sanninsenliga "fyra män bosatta i Sverige"

Endast värsting- DN har   har inte hängt med i den nya tidsåldern, och helt missat denna nya, ur journalistisk synvinkel, uppluckrade tideräkningen.

metro svd sydsvenskan

10 kommentarer:

  1. Har sedan en tid tillbaka funderat vad det är för typ av fa-skap,som man har i kikaren..
    Censuren börjar krackelera,ja t.o.m. har ordet
    "främlingsfientliga",nu huxflux blivit
    "invandrarkritiska"..För min personliga del,en form av nedskrivning och degradering !!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag har också lagt märke till en liten, knappt märkbar, attitydförändring. Ännu så länge vågar jag inte tro helt och fullt på att vansinnet är något på tillbakagång. Man anar argan list, men hoppas ändå än att det av nödvändighet blir lite mer av förnuft från de styrande i samhället, och av media. Vi är ju så djupt nere i dyn att det måste till en mycket stor förändring för att det ska bli märkbart bättre. Det gäller väl det mesta, från politiken till äldrevården och skolan. Att få lite vett och sans i genusdebatten, till exempel. Det finns nog inte många områden som inte är infekterade av PK-sjukan. Nå, hoppas kan man ju, framtiden får visa hur det går. Skogis.

      Radera
  2. Vi lever på hoppet grabbar, idag såg jag till och med SD. det invandringskritiska - istället för invandrarkritiska. But can we trust.....? Nätack, för långt kvar.

    SvaraRadera
  3. Nog bör vi ana argan list och att något är på G, vilket startade med Raindfeldts yttrande tätt följt av Uppdrag Gransknings dolda kamera men att alltsammans är enbart nya kulissbildningar, så ta ingen verklig ljusning för given då detta ingår i spelet, att ställa grupper mot varandra när nu EU konstruktionen och bankerna är på fallrepet.Kravaller och upplopp är den eftersökta aktionen för införandet av en världspolis och idag la en länstidning ut en blänkare om att försvaret (vilket:))riskerade att utsättas för terrorister.Det drar ihop sig till finalen nu om någon undgått vad som stundar.

    På tal om mannen längst till höger dök hans far upp här i kommunen på -80 talet och började vuxenstudera, gav sig i lag med en förståndshandikappad "pursvensk" flicka och han blev resultatet.Omhändertogs av myndigheterna och vart han blev placerad är okänt, men tydligt är att han kom in i wahhabistiska kretsar, de enda som står för terroristagerande och emanerar från Saudarabien, goda samarbetspartner för hela vår regering.Man äcklas minst sagt över de mediala lögnerna vars huvudägarskap är lika involverad med Saudarabien.

    SvaraRadera
  4. Det är väl som vanligt i strid, när man märker att man blir inringad drar man sig tillbaka. Man är med andra ord på reträtt och hoppas väl att vi ska glömma och förlåta?

    SvaraRadera
  5. Argus:
    Dina teorier kan vara riktiga,så skedde vid det stora pansarslaget vid Kursk..Första drog tyskarna sig tillbaka några hundra meter,medan ryssarna sköt slut sin ammunition.När dessa sedan långt om länge upptäckte sina bommar,ökade de på skjutavståndet,varvid tyskarna ryckte fram på nytt...Detta nya anfall bör vi då vara redo inför !!!

    SvaraRadera
  6. Tack för insides, anonym!
    Och för de listiga spekulationerna, det låter bra!

    SvaraRadera
  7. Ni såg alltså inte TV4-nyheterna igår, enligt den kanalen så var det svenskar som skulle mörda danska journalister, det lät nästan som det var Emil, Karl-Oskar, 91:an Karlsson och Kronblom som va förövarna.. så TV4 jobbar på i vanlig stil... men det är ju gott att några vaknar till lite

    SvaraRadera
  8. jastefans:
    Det verkar som om man är oense inom PK för närvarande.
    Var och en tycks spela sin låt(efter bästa förmåga),men det klingar falskare än vanligt..Kan det vara så,att Chefredaktörerna har åkt till sydliga varma och sköna länder,för att gemensamt skapa nya infallsvinklar för sina kommande korrekta reportage ??Vi får nu visa tålamod,tills allt faller i sina rätta ramar !!

    SvaraRadera
  9. Det är ju fantastiskt... "fyra män bosatta i Sverige"....

    Fast det är som de tidigare har påpekat - det pågår ett litet krig mellan de alla - antingen är de svenskar eller så är det "svenska medborgare" vilket är stor skillnad på i dagens läge...



    Hur som haver - din blogg ger bittersöta leenden varje dag - tack för att du finns.

    SvaraRadera