onsdag 20 juni 2012

Nu börjar den illasittande, obekväma, fula och kvävande mångkulturkostymen spricka i varenda söm.


FriaTider skriver om den amerikanske migrationsexperten och invandringsdebattören Jared Taylor som bekräftar att det har vänt nu:
-Vi måste våga fråga oss vad fördelarna egentligen är med etniskt mångfald.

30 år för sent.
Men välkommen!
Bättre för sent än aldrig som dom säger.

Men somliga fattar ovanligt långsamt eller aldrig.
Så, hur vänder vi blindstyrena fort nog.








6 kommentarer:

  1. Jag har inte hunnit lyssna igenom vad Jared Taylor har att säga men jag antar att det råder lite av begreppsförvirring här. Multietnisitet (beroende på granulitet) upplever jag inte som något problem. Tillräckligt upplösta så har vi redan idag olika etniciteter redan i "ursvensken" men de kulturella skillnaderna är obetydliga. Lite större är de kulturella skillnaderna mellan de nordiska folken men det värsta som de åstadkommer är roliga historier.

    Börjar man dock blanda kulturer som har lite eller intet gemensamt så bäddar man för Harmagedon och det är vad som håller på att hända i västvärlden tack vare aningslösa politiker.

    Slutsatsen är att etnicitet spelar mindre roll, det är kulturen under vilken du är uppväxt eller kulturen du själv väljer som betyder något och det är därför som vi ska kräva assimilering av alla som vill bosätta sig i Sverige eller välja något annat land (vilket vi också borde kräva av kulturmarxisterna).

    SvaraRadera
  2. Spot on!
    Just därför är "mångkultur"-begreppet som vi alla väntas omfamna så där rakt upp och ner både förenklat och fördummande.

    SvaraRadera
  3. Det är så skönt att prata med någon som är på samma kulturella sinnessfär att man liksom lätt som en plätt förstår och vad man längtar till och uppskattar.
    Det börjar bli tröttsamt att nu så ofta få förklara eller uppleva att det är inte lönt att prata vidare för det finns ingen förståelse eller ens en vilja att förstå.
    Eva-Marie

    SvaraRadera
  4. Om man vill uttrycka det enkelt och lättbegripligt så är jag mera intresserad av färgen på en persons själ än på dennes kind.

    SvaraRadera
  5. Argus kloka ord men finliret med ens gemensamma någotsånär lika svenska uppväxt ordpsråk och kulturella nedärvda saker blir ibland svårt att förklara och det blir liksom osmidigt.
    Eva-Marie

    SvaraRadera
  6. Ja det är tur vi har varandra Eva-Marie, annars skulle jag personligen ha gått nuts.
    Midsommarkram!

    SvaraRadera