lördag 16 juni 2012

Kvinnor som säljer sig till högstbjudande.



Miss Travel erbjuder helt fria flashiga resor för vackra och attraktiva kvinnor.
Men, vem betalar?
Jo, det gör stenrikertar, advokater, läkare, atleter och miljonärer säger speakervoicen.
Prostitution?
Ska jag bli upprörd??

Varenda vecka väller det in kvinnor, kanske inga beautiqueens men dock, till vårt land på allas vår bekostnad - inte bara resan, utan livslångt uppehälle.
Här är det inte bara rika villiga gubbar som står för kalaset, utan alla vi, flygvärdinnor, snickare, lärare, hårfrisörer, sotare, gruvarbetare och sjuksköterskor m.fl med våra surt förvärvade kronor.
Prostitution?
Ska jag bli upprörd?


2 kommentarer:

  1. Som jag ser det finns det inte mycket att bli upprörd över vad gäller miss Travel. Inte för att jag har satt mej in i det, men det verkar finnas ett fritt val inblandat där. Moralen kan man kanske låta de inblandade sköta själv. Däremot ska man bli så upprörd man kan över det du beskriver i din andra avdelning i ditt inlägg. Det blir, och är jag i högsta grad i alla fall. Samma fråga dyker upp hela tiden. Vad göra åt det. Inte många i samhället verkar vilja lyssna på logiskt resonemang. De verkar tro på och svälja alla de floskler som strös ut så gott som dagligen. Den uppluckring som kan skönjas vid horisonten vågar åtminstone inte jag tro på, än. I min lilla umgängeskrets och även ibland med vilt främmande människor, verkar nästan alla vara helt överens med mej när jag någon gång vågar ta upp de problem som finns och vad som kan göras åt det. Men ändå, det svåra och jobbiga ämnet lämnas snabbt och jag vågar inte tro att så många har vaknat upp ens till år 2014. Jag inser att jag är en obotlig pessimist, men jag har oroväckande ofta fått rätt. Hoppas jag har fel den här gången. Skogis.

    SvaraRadera
  2. Det är extremt ovanligt att V, S och M och MP och C är så hjärtinnerligt ense och bästisar i en fråga som i invandringen.
    Det är bara den hårt klämda gräsroten som ser och hör och förstår.

    SvaraRadera