onsdag 27 juni 2012

Grindvakt på DO, bra förslag!


Ovanligt förnuftig om DO i DN idag:

-" Haken med ett slags rabatterat eller till och med avgiftsfritt civilrättssystem är att det är många fler  som känner sig diskriminerade än som i lagens mening är diskriminerade.

Därför behövs någon form av grindvakt. Hotet att betala själv är nog den bästa."

Sverige, Sverige fosterland, först anmanas och eggas varenda en med kinapuffs- negerbolls- och skämtteckningsnoja att springa benen av sig till DO, ivrigt understödda av rubriksättarna på vänsterfascistpressen som aftonbladet och expressen m.fl.

Sen inser samma etablissemang att vi inte kan leva med människor, som tror att DO är en evig källa till lukrativa extrainkomster för alla med mörkare hud än svenskar.

Det har jag vetat hela tiden.



2 kommentarer:

  1. Även om inte temperaturen avspeglar att det är sommar så visar DN att den fasta personalen har gått på semester och vikarierna har tagit över. Jag kan inte på annat sätt se hur denna vettiga ledare annars hade hamnat i tidningen. Eller så har det även vänt på DN vilket jag tvivlar på.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Men något luktar sjukt i Absurdistan !!
      Vad eller varför har jag trots min möda,inte ännu funnit ut..Men var så söker att min näsa fortsätter att söka lukta mig fram.
      För c:a 2 månader sedan,skedde något som jag tidigare måste gå långt tillbaka i tiden,för att finna motsvarighet till.PK-pressen översta hövdingar hade en samling,och min teori är att det värsta vänsterpackets agenda,röstades ner !!

      Radera