tisdag 19 juni 2012

De sparkade sig trötta, Kortedala-sadisterna, och pekades ut av ögonvittnen.


Men svenskt rättsväsende existerar inte ens i detta omtalade och synnerligen bestialiska hatbrott mot en fredlig och helt oskyldig svensk man.
5 av de 7 invandrarungdomarna är inte längre misstänkta för misshandeln av Carl-Eric i Kortedala i mars.
Nu väntar jag bara att de övriga två också kommer att frias.
Brist på bevis eller nåt.

Vad är det med rättsstaten Sverige.
Mutad?

Eller hotad?






5 kommentarer:

  1. Det vore intressant att ta del av utredningsmaterialet. Eftersom polisen var säkra på att det var rätt personer man hade gripit, så är de ju då knutna till misshandeln. Eller är det Carl Eric som hade för tunt pannben och andra för tunna ben i skallen, eller var det hunden som hade börjat, eller var har dessa politiskt korrekta nämndeman och den likaledes politiskt korrekta domaren, som redan i utredningsstadiet lät sin godhet regna ner över de stackars anklagade gossebarnen, och hittade det lagrum som man nu åkallar för att fria dem som varit med vid misshandeln. Det är definitivt en rättsskandal av stora mått i vardande, som vi nu bevittnar, och jag är som du Carina, bekymrad över vart vårt rättssamhälle är på väg. Jag är minst lika rädd för att likheten inför lagen håller på att bli ändå mindre, och att människor utan skrupler har intagit våra domstolar, eller styr dem som du Carina påpekar med mutor och hot.
    Vi behöver ju inte flytta oss särskilt långt i Göteborg och inte heller särskilt långt i tiden, till en annan rättsskandal, då ett 20-30 tal personer från Mena-länderna och Somalia, kunde köpa sina körkort av en mutbar trafikinspektör, och fick efter rättegången behålla de körkort de hade betalat ca 5000 kronor för, men där rätten att få sitt körkort borde vara förverkad på grund av bestickning. Istället slipper de betala böter för bestickning av tjänsteman, och slipper dessutom att göra en ny uppkörning, inför en inte mutbar trafikinspektör. Så just nu finns där ute flera tickande bomber, som kanske gör en vansinneskörning, som den i Malmö med dödlig utgång för en 61- årig svenskfödd cyklist, och allvarliga skador för en annan cyklist och några gångtrafikanter.
    En fråga som känns mycket befogad i sammanhanget är ju naturligtvis om det var samma domare och politiskt valda nämndemän, som hade hand om den härvan, som de som nu ger eftergifter för de arabiska muslimer, som mer eller mindre skadat en man för livet, och säkert som amen i kyrkan minskat hans liv med kanske 10-25 år, om han nu någonsin återfår hälsan efter denna vidriga misshandel. Svensk rättsskipning är just nu ett hån mot rättsmedvetandet. Jag börjar tro att det i själva verket är nämndemännen och domarna som leder den kriminella verksamheten. Jag kräver en helt ojävig domstol med domare från hela landet, kända för sin hederlighet. Det sistnämnda går inte att hitta bland svenska politiker från sjukklövern, så de bör bytas ut mot två domare.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Olli:
      Oavsett om de hade dömts eller som nu frikännes..
      Har länge funderat över det straff,som döms ut i 99 % av alla,där dessa "berikare" är inblandade.
      SAMHÄLLSTJÄNST heter det och straffet varierar mellan 10-150 timmar allt efter mordet,rånet eller pyromandådets art.
      I dag hörde jag på avstånd,att en "karavan" närmade sig mitt Ghetto.När de kom på ögonavstånd visade det sig vara ALADIN och hans rövare,klädda i självlysande västar..Skrattande och glada gick man gatan lång med en form av lång tång i sin högra hand.."Fångvaktaren" själv gick i täten och bar på en tom papperssäck !!
      Troligen hade man för avsikt att rensa upp alla högar av skräp som ligger utmed gatan.Men tyvärr tycktes man inte upptäcka drecken,utan fortsatte skrattande på sin färd mot oasen.
      Om nu denna utfärd var en form av straff,verkade de dömda i varje fall roas över det hela.Möjligen fann de under promenaden nya infallsvinklar,för nästa natts brott..Det sista misstänker jag eftersom det varit ovanligt lugnt senaste tiden,och "mitt" område har skonats på ett overkligt sätt.Var kanske rent av ett försök, att fördela stadens kriminalitet,till alla vinklar och vrår !! M.a.o visa att det fortfarande finns delar av stan,där dagis,skolor och affärer fortfarande fungerar någerlunda,och där inga bränder har skett,sedan år tillbaka.Enda fjädern i hatten,är ett antal "nedskärningar" o.mord..
      Nu avvaktar jag med spänning,resultatet av karavanens Exkursion.

      Radera
  2. EXTRA NYTT !!!
    Fem minuter efter att jag skrivit ovanstående kommentar kring Aladins "rövare",gick alarm i en bil lös,varpå en rivstart hördes,och puts var en ny bilstöld att notera i satistiken..Kan det var så dj-igt att någon av de dussintalet med "självlysande västar",tröttnat och nu begavs sig iväg hem till de sina ??
    Medge att det finns vissa indicier för att ägarinnan,
    ,som hjälplös sprang efter fordonet,nu tvingas åka buss hem efter arbetets slut.

    SvaraRadera
  3. Livet är alldeles för spännande för oss. Jag har aldrig, aldrig tiggt om spänning av den här typen.

    SvaraRadera
  4. Hej Carina, vi kör lite Work shop på Petterssons idag om ett gisslandrama i den franska staden Toulouse, samma stad som barnamördaren Mohammed Meerah kommer från. De som hör eller ser något nytt skickar det till vår bloggs mejladress, som finns i avdelningen om oss, som annars mest handlar om mig såklart.
    Min långa kommentar här gjorde jag ett inlägg av, det blev dock lite fylligare en kommentaren. Kan jag få din åsikt så vore jag glad. Du ska veta att den är särskilt välkommen.
    Så om du hör nåt från banken i Toulouse, så är det nog
    rykande färskt. Avpixlat har ett band, men det är inte särskilt långt. Kom igen på lite samarbete nu, och sitt inte där i ditt foto och sura. "Enade vi gå, söndrade vi falla". Jag har pratat med Daniel Pohl Pot för ca en timme sedan. Han ville lära sig mer om islamismen, och det var det enda jag tyckte var bra av det han sa. Han ville veta vilken blogg jag hade, då svara jag att det säger jag inte, för då kommer expo att häcka där dagligen. På dom igen, på dom så de blör och hugg halsen av dom så dom förblör. /Olli

    SvaraRadera