onsdag 30 maj 2012

Vi är varandras definitiva motsatser.


Terroranklagade: "Att spränga Jyllandspostens kontor med ett dödligt angrepp är den största tänkbara symbol för extremistiska muslimer", skriver JP
En fjäder i hatten alltså - en rejäl strutsplym.

För oss här i väst är det den största fjädern att kunna rädda ett liv, om det så bara är en undulat.

Vilka idioter kom på att vi skulle leva tillsammans??



2 kommentarer:

  1. Av de idioterna sitter en del i riksdagen, andra finner man inom övriga politiker på alla nivåer. Massmedia, påtryckargrupper och de som har ekonomisk eller religiös vinning av hela spektaklet. Inte att förglömma, batikhäxor av bägge könen (alla kön måste man väl säga numera, för att inte vara helt mossig). Det blir en hel del människor vars inställning och synpunkter man inte sympatiserar med. Det är ju tyvärr de som syns och hörs absolut mest, överallt. Alla de som inte har hittat till bloggar och alternativa nyheter vet ju ingenting mer än vad de blir matade med av den, numera oftast helt förljugna, traditionella massmedia. Skogis.

    SvaraRadera
  2. Rätt läskigt, hur många i och för sig kloka och förståndiga människor, som lallar omkring hel-happy, och tror att framtiden är bara ljus och lik den tid som varit.

    Undrar så hur de ska känna sig när allt står uppenbart för dem? När de ska vakna och förbanna sin goda tro och naivitet.

    SvaraRadera