tisdag 29 maj 2012

Varför vill Lööf/Ullenhag bjuda in somaliska terrorister och försörja deras terrorverksamhet?



Terrorhoten från Somalia ökar konstant.
 Fler och fler somalier i Skandinavien rekryteras till terroristnätverket Al Shabaabs träningsläger i Somalia, som styrs från den svenska förorten Rinkeby
.


Ofta startar kontakten på internet, nyfikna unga män låter sig påverkas av hatfull propaganda och filmklipp med vapen och mord. Men också kvinnor låter sig lockas in i extremismen.
En av världens främste Somaliaexperter, Stig Jarle Hansen säger:

- "Skaninavisk-somaliska al Shabaab-medlemmar lägger stor vikt på internet för att rekrytera.
När de kommer tillbaka till Skandinavien efter träningslägren är de som vandrande tickande bomber."

Typ, förr exporterade vi stolt Volvos och SAABs, nu tillverkar och exporterar vi världens ondaste bödlar.

.Är svenska politiker tappade på ett stengolv.
Dags att släppa hörnflaggan, och komma in i matchen. NU!

VG VG

7 kommentarer:

  1. Och dessutom blir detta resultatet (förutom de kriminella aktiviteterna): http://www.svd.se/naringsliv/investera/pension/har-du-rad-att-ga-i-pension_7239699.svd

    Vad har våra politiker i huvudet egentligen och varför röstar folk på dem?

    SvaraRadera
  2. Kanske är det just det som någon politisk taktiker räknat ut. Att folk i gemen ska känna sej totalt maktlösa. Det är ett alltför vanligt uttryck att "man kan ju ändå inte göra något åt situationen och det är ju så synd om alla flyktingar och det sägs ju att vi har råd". Så rycker man på axlarna och pratar vidare om nåt mindre laddat, som vädret och de dåliga TV-programmen etc. Själv står man där och känner sej besvärlig och udda i sällskapet och säger inte så mycket mer för att inte bli omöjlig i sällskapet. Att bli sedd på som en hjärntvättad extremist som fortfarande blir accepterad, men sedd som lite besvärlig. Att en del ser lite plågade ut och nog tänker "nu går han igång igen". Så verkar det vara för många när man läser kommentarer på olika bloggar och sajter. Är det jag som är hjärntvättad, eller är det folk i allmänhet. Till och med jag har mina ärliga tvivel ibland. Skogis.

    SvaraRadera
  3. Carina, svaret är nog mycket enkelt och du skrev det i (titeln) överskriftens tre sista ord. Ullenhag är nog lite sjukligt kär i dessa terrorister så att han känner för att "försörja deras terrorverksamhet" .
    Han och han förresten, svenska folket ska försörja dessa illgärningsmän... så nu blev det rätt.

    SvaraRadera
  4. Kan finnas många olika orsaker,kanske kan man jämföra detta fenomen med dåtida skatteparadisens upptäckt...
    Landet Absurdistans naiva eller helt avsaknade politiska kompetens,lockade de första till dåvarande Sverige..Efter upptäckten att de här kunde leva ett liv utan att behöva svettas,och därtill få månatliga underhåll,lockade naturligtvis allt fler..Skulle förmoda att djungeltrumman går varm i många MENA-länder f.n "kom hit,kom hit"...Att terroristerna utnyttjar dett frirum,liksom olika islamistiska samfund,är ju "klart som korvspad"
    Dessutom är ju faran att bli avslöjade i anarkistiska
    "Sverige",betydligt mindre än i övriga Europeiska länder,där trots allt fortfarande viss rättsäkerhet råder.Förkärleken till import av Somaliska nomader och deras exotiska woodo-religion,kan naturligtvis ha att göra med landets Absurdistans "statsminister".
    Denne man med svart blod i sina ådror,känner förmodligen speciell kärlek för sina anfäder !!
    Ett illavarslande tillstånd som vi pursvenskar nu dagligen får känna av,i form av lönedumpningar, svartarbeten och en enorm kriminalitet.Därtill sämre vård,pensioner och en kapsejsad skola...Ja listan kunde göras myyyyyccckkkeet längre!!

    SvaraRadera
  5. Undrar precis som Skogis, försvararna av den helt livsfarliga fiaskopolitiken, vilka är dom, och varför.

    SvaraRadera
  6. Kan Tensta också vara vara en av de orter,som dessa berikare finns bosatta,och rekryteras från ?
    Läste just om ett Guldsmedsrån i Falun,där polisen jagade de två "barnen" hela vägen tills man slutligen stannade med den stulna bilen i Tensta.En 17-åring togs fast på platsen,tror inte detta var en "svenne"..En så smart figur måste stamma från ett fjärran land...
    På tal om din huvudvärk på en annan sida,har jag också drabbats av sådan.Tror att det kan bero på alla de polisbilar,brandkår och ambulanser,som åker runt och tutar stup i kvarten..här i "vårt" Ghetto !!

    SvaraRadera