söndag 27 maj 2012

Mellon - death serious för oss svenskar.

"Skandinaviens största land(Sverige) har rykte om sig att vara stilfulla, progressiva och frostigt coola - men andra ord, allt som Eurovision Song Contest inte är."
Så beskriver CNN oss. Fast, det var mer då, förstås, före Mk.

Men! Säg mellon och alla (nåja) och vi gammel-svenskar exploderar ut i besatthet, vi har grupp-tittande, gruppätande, grupp-pop-cornpoppande, gruppknaprande på chips och sen kryssar vi för i tidningarnas mellobilagor. Vem har coolast outfit, sämsta melodin, häftigaste showen, vi slår vad och leeeever mellon.

Och så maniskt fixerade är vi enligt CNN, för att vi har ett allt överträffande musikintresse, och för att det är så mörkt och dystert. Vi behöver glamouren för att överleva, och vi har en otämjd fallenhet för att, liksom dansmössen, bli uppspelta av en musiktävling.

Sen tycker vi också per automatik att fel låt vann, och att det beror på att dom där långt borta bara röstar på sina egna kusiner.

Fast det gäller definitivt inte ikväll - för Sverige har åter ställt skåpet där det ska stå.
Här.
I Sverige - hemma hos värsta bästa grymmaste Loreen!!!!!!

                                                              Gratulationer!!

HD











3 kommentarer:

  1. Loreen är en värdigare vinnare än Carola. Till att börja med så pratar hon vuxen svenska med flerstaviga ord och slänger inte in Gud och Jesus i varannan mening eller talar i tungor. Sedan ska vi inte prata om klädstil, Byggare Bob efterlyser fortfarande sin overall från 1983.

    Är det inte lite Ronja Rövardotter över Loreen? Astrid skulle varit stolt?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kul. Jag har också kallat henne för Ronja Rövardotter sen jag såg henne första gången. Klädstilen, ja... jag hänger inte med alls i den biten. Så där får jag väl kryssa i rutan, "ingen åsikt", och nöja mej med det. Roligt att hon vann. Skogis.

      Radera
  2. Jätteroligt, behövde vi - massa med ren och skär glädje!
    Bråda dagar kompisar, först fira mamma, sen iväg och bli firade båda två. Snart back to normal!!

    SvaraRadera