torsdag 31 maj 2012

Kiviks marknad i Sverige, Kom och pröva på - bryt mot lagen - första gången gratis!!

På valborgsmässoafton kulminerade en grannfejd i ett bostadsområde i Nacka, en 76-årig kvinna misstänks ha stuckit ut em revolver genom köksfönstret - och hotat sin närmaste granne, en 36-årig man över smågnat.
Kvinnan medger att hon haft revolvern i handen- men förnekar att hon varit hotfull.
Nä, eller hur?? Hon går väl alltid omkring med en picka i handen. Inget att bry sig om, bara skojade lite.

Och när Sverige ser ut som ett coco´s nest, då kommer det lagförslag om att straff under ett år ska bli villkorliga.
Äh! Kyss mej!
Ge mig tillbaka tryggheten i landet innan ni börjar surra om villkorliga straff för ligister och galningar som befolkar vårt land.


expressen

5 kommentarer:

  1. Om fängelserna är överfulla och det måste sparas inom det området, så väger det lätt att tumma ytterligare på rättssäkerheten. Vi är ett "rikt" land, men det prioriteras hårt för att få råd. Vad som är viktigast ser vi ju dagligen exempel på. Skogis.

    SvaraRadera
  2. Om fängelserna är överfulla och det inte finns mer pengar till detta, så väger det lätt att tumma ytterligare på rättssäkerheten. Vad som prioriteras ser vi ju dagligen exempel på. Skogis.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Datorn fick hicka, därav dubbelposten. Skogis.

      Radera
  3. En signal till framför allt yngre kriminella,att fortsätta på inslagen bana..Men visst är orsaken som du skriver "Skogis",fängelserna är mer än proppfyllda..Att dess invånare också med stor majoritet är "icke svenskar",framgår trots censuren..
    F.ö kan någon översätta "straffet samhällstjänst",och vad detta i praktiken innebär !!
    Ser det oftast i samband med "nyberikarnas" straff-påföljd.Ex.att elda upp en skola el.barndaghem ger c:a 200 timmars "samhällstjänst" !!
    Troligen något som faller dem i smaken,eftersom man ofta ser att det finns 8-10 olika brott i förövarens register,som samtliga slutat med detta "straff"..

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, inte inger det "straffet" någon respekt för lagen. Skogis.

      Radera